3 lucruri pe care doar o agentie de marketing le poate face pentru afacerea ta

Daca vrei sa-ti dezvolti afacerea in mediul online, stii prea bine ca ai nevoie de o agentie de marketing digital. In ziua de astazi, nu prea se mai pune sub semnul intrebarii necesitatea colaborarii cu o astfel de agentiei. Chiar si asa, putini sunt cei care stiu cu adevarat cum anume poate fi afacerea lor ajutata de catre specialistii din cadrul unei agentii profesioniste.

Adevarul este ca exista o serie de lucruri pe care doar agentiile le pot aduce pe masa, dupa cum s-ar spune, cand vine vorba de promovare si mai ales consolidarea unui brand in mediul online. Iata care sunt trei dintre acestea!

Iti pune la dispozitie o echipa cu experienta pe bune!

Este destul de dificil sa-ti organizezi propria echipa de marketing, in-house. Pe langa costurile aferente cautarii candidatilor potriviti, exista si certitudinea ca niciodata nu-i vei avea pe cei mai buni langa tine – in cazul in care afacerea ta nu este o multinationala de succes. Afacerile locale/nationale, de dimensiuni mici, vor avea accesul la angajati (pentru departamentul de marketing) de acelasi nivel.

Astfel, cea mai buna decizie este colaborarea cu freelanceri sau apelarea la o agentie de marketing. Ambele variante pot aduce rezultate, insa o agentie iti pune la dispozitie o echipa formata din oameni cu experienta pe fiecare canal de marketing si instrumente de lucru moderne.

Iti ofera pe tava strategii si idei care pot fi executate cu adevarat!

Un dezavantaj al freelancerilor, chiar si al celor cu experienta, este faptul ca deseori nu dispun de resursele sau uneltele necesare pentru a executa o strategie complexa. De altfel, o strategie impecabila este doar o idee care impresioneaza pana cand aceasta nu este si pusa in practica, dupa cum s-ar spune.

Evident, lucrurile stau complet diferit atunci cand colaborezi cu o agentie de marketing. Aceasta are proceduri de actiune si de implementare a strategiilor concrete, dar mai ales resursele pentru a face acest lucru ca la carte.

Iti ofera accesul la maestri ai datelor in mediu online!

Ce este marketing-ul digital? Pentru aproximativ 50-60% din membrii unei agentii de marketing, acesta inseamna date, numere, informatii, rapoarte – atat. Desigur, acest aspect este incredibil de important, deoarece interpretarea numerelor in marketing-ul online poate transforma o strategie cu un oarecare succes intr-una cu un succes rasunator.

Acesta este ultimul, dar si cel mai important lucru pe care o agentie de marketing il poate face pentru tine. Mai exact, iti pune la dispozitie persoane care se ocupa strict cu citirea numerelor aferente campaniilor tale online si iti poate spune exact unde au gresit chiar ei in implementare, venind cu propuneri de imbunatatire, completare si optimizare.

Identificarea/recunoasterea greselii este primul pas catre implementarea unei strategii fara cusur si care va avea rezultatele dorite cu siguranta.

Daca vrei sa colaborezi cu o agentie de marketing care poate face toate lucrurile mentionate mai sus si nu numai, atunci programeaza chiar acum o intalnire cu expertii The Markers – agentie full-service, concentrata in primul rand pe comunicarea cu clientii, dar mai ales pe implementarea de strategii dupa un proces clar, de succes.

Contacteaza acum echipa The Markers si afla cum poate beneficia afacerea ta de pe urma unei prezente online mai puternice!

Previous post Reciclarea cutiilor de carton într-un mod practic și amuzant
Next post <strong>Cei mai importanți jucători din piața energiei solare participă la Solar Energy Bucharest Summit</strong>