3 motive pentru care ar trebui sa apelezi la servicii de promovare Google Ads!

Cand vine vorba de marketing, nu poti sari peste promovarea in mediul online, indiferent de tipul acesteia. Totodata, chiar daca inveti putin SEO si creezi continut in mod corespunzator pentru paginile tale, nu poti spune ca afacerea ta beneficiaza de marketing cu adevarat. De ce?

Pentru ca exista mai multe parti ale acestui domeniu – trebuie mentionate, in special, cele platite. Aici sunt incluse serviciile de promovare Google Ads, servicii care sunt printre cele mai importante pentru o afacere care isi doreste sa creasca cu adevarat, in special la inceput de drum!

Serviciile de promovare Google Ads iti permit vizarea anumitor grupuri tinta

Google Ads, dupa cum probabil stii, iti ofera posibilitatea de a licita pe anumite cuvinte cheie pentru ca mai apoi, in cazul unui castig, o pagina de-a ta sa apara in primele 3-5 rezultate sponsorizate pentru acel cuvant cheie. Este de la sine inteles ca, pentru cuvintele cheie populare, competitia este foarte mare si sansele de reusita sunt mici.

In schimb, datorita modului in care Google Ads functioneaza, poti viza anumite grupuri tinta prin licitarea pe cuvinte cheie lungi. De exemplu, suc de mere poate fi un cuvant cheie mult prea competitiv, in timp ce suc de mere natural nu numai ca poate avea un cost mai mic, dar redirectioneaza publicul tinta care stie exact ce cauta spre afacerea ta.

Ai control complet asupra campaniilor de promovare Google Ads

Chiar daca pare greu de crezut, ai nevoie de un singur expert Google Ads pentru a administra campania ta. Totusi, acest lucru nu inseamna ca Google Ads este usor de invatat si de folosit – in schimb, este o unealta care ofera celui ce o foloseste control complet asupra a ceea ce face.

Astfel, o singura persoana poate administra resursele de care dispui pentru asigurarea sponsorizarii website-ului tau. Drept urmare, tie ti se ofera mai mult timp pentru administrarea afacerii in sine. Apoi, din moment ce punerea la punct a unei campanii solide nu necesita mult timp, nu vei avea prea multa bataie de cap cu acest aspect al promovarii online.

Ai control complet asupra bugetului pentru promovare Google Ads

Probabil cel mai mare avantaj al acestui tip de promovare online este faptul ca poti da startul unei campanii indiferent de bugetul de care dispui. Desigur, un buget mic te va forta sa te concentrezi pe cuvintele cheie ieftine, fara competitie si cu putine cautari lunare – dar vei aparea in rezultatele sponsorizate pentru cei care vor cauta cuvintele cheie respective.

Mai apoi, daca personal nu crezi in puterea promovarii online, in special cea pe Google, o campanie cu buget mic iti va arata ca Google Ads are intr-adevar efecte pozitive asupra afacerii tale.

Drept urmare, tot ce iti ramane de facut este sa gasesti expertii care se pot ocupa de partea de marketing a afacerii tale. Indiferent daca ai nevoie de servicii de marketing complete sau doar de promovare Google Ads, poti apela cu incredere la agentia The Markers.

O colaborare cu acestia iti garanteaza faptul ca o echipa de 12 oameni va fi in permanenta all-in pentru tine si pentru afacerea ta!

Previous post Esti proprietarul unei afaceri si nu ai numarul unui service frigo pe apelare rapida? Iata de ce ar trebui sa-l ai!
Next post Ar trebui sa folosesti un gel intim? Iata ce spun expertii!