4 lucruri pe care trebuie sa le stii atunci cand realizezi un site web

Daca ai o afacere in prezent, site-ul de prezentare sau de vanzare nu trebuie sa lipseasca. Daca inca nu ai dezvoltat o platforma online, probabil ar trebui sa schimbi acest lucru imediat. De ce? Deoarece fiecare consumator foloseste internetul pentru a cauta informatii si pentru a cumpara produse si servicii.

Cel mai usor si eficient mod de a obtine un site web este colaborarea cu o agentie ce ofera servicii de realizare site web. Site-ul trebuie proiectat astfel incat sa ofere cea mai buna experienta utilizatorului, deoarece este primul lucru la care oamenii se uita atunci cand isi formeaza parerea despre firma ta.

Citeste in continuare si afla care sunt 4 lucruri pe care trebuie sa le stii atunci cand realizezi un site web!

Acorda atentie aspectului vizual

Indiferent daca este constient sau nu, avem tendinta de a reactiona intr-un mod pozitiv la lucrurile frumoase, placute vizual. Tocmai din acest motiv, design-ul site-ului tau conteaza pentru ca ajuta la construirea increderii in marca.

Un site aglomerat cu multe elemente grafice, text greu de citit si numeroase reclame pop-up nu este usor de navigat, deoarece toate aceste elemente il fac dezordonat si haotic.

Ca regula generala, in procesul de realizare a site-ului web opteaza pentru un aspect simplu, curat, punand accent doar pe cele mai importante parti.

Navigarea pe site trebuie sa fie usoara

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care un design bun le aduce este ca face site-ul usor de navigat. Scopul persoanelor care viziteaza site-ul este sa  gaseasca rapid informaiile de care au nevoie, iar designul ar trebui sa faciliteze acest proces, oferind cea mai buna experienta.

Astfel, in procesul de realizare a site-ului web, trebuie sa ai in vedere ordinea si ierarhia corecta atat in cadrul meniurilor si butoanelor din pagini, cat si lizibilitatea.

Adaptabilitate in functie de dispozitiv

Tot mai multi oameni isi folosesc telefoanele pentru a cauta pe internet. Este important sa ai acest aspect in vedere atunci cand realizezi site-ul, deoarece daca pagina web nu se adapteaza in functie de dispozitivul folosit vei pierde un potential client.

De asemenea, un site adaptabil creste valoarea SEO, deoarece Google indexeaza si claseaza mult mai bine site-urile compatibile cu toate tipurile de dispozitive.

Viteza de incarcare este importanta

Viteza site-ului se refera la timpul necesar paginii web sa se incarce complet. Daca site-ului ii ia mai mult de doua secunde sa se incarce, acest lucru poate alunga utilizatorii, crescand rata de respingere.

Pentru Google, performanta este un factor important atunci cand claseaza site-urile. Acesta tinde sa prioritizeze site-urile ce ofera informatii relevante si au un timp de incarcare cat mai mic posibil. Nu uita sa ai in vedere acest aspect atunci cand realizezi site-ul web!

Site-ul de prezentare al firmei tale este cel mai important aspect al prezentei in mediul online, deoarece ajuta la crearea constientizarii marcii, la cresterea credibilitatii si la obtinerea a cat mai multor conversii. Echipa The Webers ofera servicii complete profesionale de creatie si design web ce ajuta firmele sa se diferentieze de competitie si sa ofere clientilor cea mai buna experienta. Apeleaza la serviile de realizare site web pentru a obtine un site unic, personalizat pe nevoile firmei si clientilor tai!

Previous post Pachete cadouri – darul ideal pe care sa il oferi de Secret Santa
Next post Care sunt situațiile în care poți închiria o mașină de la firmele de rent a car