4 moduri prin care te poti asigura ca o firma de paza iti ofera servicii de cea mai inalta calitate!

Atunci cand achizitionezi un anumit produs, stii exact ce primesti si la ce ar trebui sa te astepti. Totusi, atunci cand ai de-a face cu un serviciu care iti este pus la dispozitie, lucrurile nu sunt tocmai la fel.

Serviciile, dupa cum bine stii, pot lasa de dorit, mai ales in cazul unei noi colaborari. In unele cazuri, calitatea slaba a acestora poate fi ignorata – acest lucru nu se aplica si in cazul colaborarii cu o firma de paza. De altfel, aceasta iti promite, prin intermediul unui contract scris, ca va face tot ce este necesar pentru a garanta siguranta ta si a afacerii tale, printre altele.

Drept urmare, trebuie sa stii cum anume poti evalua serviciile care ti se ofera, dar si cum le poti imbunatati in mod indirect!

Analizeaza modul in care agentii de securitate sunt supravegheati

Toata lumea greseste – dar cand vine vorba de agenti de securitate pe care ii platesti, ai vrea ca acestia sa nu greseasca prea des. Tocmai de aceea, firma de paza pe care o angajezi ar trebui sa-si supravegheze si evalueze agentii in mod constant.

Pentru a te asigura personal ca anumite greseli nu sunt trecute cu vederea sau, mai rau, nu sunt raportate deloc, poti pune intrebari privind modul de supraveghere al agentilor. Poti chiar cere ca acesta sa iti fie explicat in detaliu.

Evalueaza tipul de antrenament la care sunt supusi agentii de securitate

Inaintea angajarii unei firme de paza, poti cere sa fii prezent la una din sesiunile de antrenament a agentilor de securitate. Aceste sesiuni pot fi pentru incepatori sau de aprofundare, pentru personalul experimentat. Indiferent de situatie, modul in care agentii beneficiaza de antrenament este extrem de important – mai ales daca ai posibilitatea de a-l analiza.

In momentul inspectiei, tine minte ca o firma de paza trebuie sa fie la curent cu ultimele noutati din domeniu, sa foloseasca tehnologie de ultima ora si sa incorporeze proceduri si protocoale clare in antrenamentul fiecarui agent.

Verifica atestarile si calificarile agentilor de securitate – dar si ale firmei

Firmele de paza nu pot pur si simplu sa antreneze agenti si sa-i puna, mai apoi, sa protejeze oameni si obiective. Antrenamentele trebuie sa fie certificate, in conformitate cu legea in vigoare si aprobate de fortele de ordine responsabile.

Pe scurt, atat firma de paza, cat si agentii acesteia trebuie sa detina anumite atestari si calificari reprezentative pentru domeniul de paza, securitate si protectie.

Realizeaza inspectii regulate a obiectivului de protejat

Este clar ca vei face acest lucru. Totusi, important aici este sa dai de inteles – tare si clar – ca inspectia se adreseaza in principal agentilor de securitate si firmei de paza. Ai tot dreptul sa faci acest lucru, ca si proprietar de afacere si mai important, ca si client al firmei respective.

O inspectie poate fi realizata in ce mod vrei tu, chiar si sumar – doar sa te asiguri ca aspectele de mai sus sunt sau au fost deja luate in considerare si ca nu-ti scapa nimic cand vine vorba de caracteristicile agentilor si de serviciile oferite de firma de paza.

Daca esti in cautarea unei firme de paza si protectie, dar nimic nu iti inspira incredere pana acum, programeaza o vizita cu profesionistii New MAO Protect – acestia nu numai ca bifeaza toate cele mentionate, dar iti si pot arata, pe viu, cum se descurca agentii de securitate la locul de munca!

Previous post Iata de ce ai nevoie de usi metalice pentru casa ta – o investitie de viitor!
Next post Cauti firma de paza ideala pentru afacerea ta? Iata cum ar trebui sa actioneze agentii acesteia!