5 criterii de care să ții cont în alegerea școlii de șoferi

Să iei permisul de conducere și să însușești codul rutier sunt decizii importante, fiind atât o investiție personală, cât și o investiție financiară importantă. Prețul și proximitatea cu domiciliul sunt cu siguranță criterii importante de care să ții cont, dar nu sunt singurii factori importanți.

Care sunt cele 5 criterii de care să ții cont atunci când alegi școala de șoferi?

Primirea care ți se face. Prima impresie este cea mai importantă și nu ar trebui să fie ignorată. Deci atunci când alegi o școală de șoferi nu neglija primirea care ți se face sau curățenia locului și profesionalismul celor de aici.

Proximitatea locului. Alege școala de șoferi în funcție de facilitățile de acces. Cel mai bine ar fi să alegi o școală de șoferi care să fie aproape de locul unde îți desfășori activitatea. Proximitatea poate să fie o motivație suplimentară pentru a veni la cursuri.

Prețul este un alt criteriu important de care să ții cont. Ba chiar unul din cele mai importante. Prețul școlii de șoferi poate să fie variabil în funcție de mai mulți factori: mașinile de care dispune, instructorii auto,  apropierea de casă sau care sunt facilitățile oferite cursanților.

Reputația școlii auto. Poți cere recomandări cunoscuților sau poți verifica reputația sa cu o simplă căutare pe Web. Reputația unei școli de șoferi va determina și procentul său de reușită.

Rata de promovabilitate. Este poate cel mai important criteriu de care să ții cont, care te va asigura de reușita ta, asigurându-te de faptul că ai toate șansele să iei permisul din prima. Rata de promovabilitate de 96% a scolii de soferi Soft Drive denotă faptul că au instructori foarte buni, cu experienta ce își fac treaba cu profesionalism.

Previous post Tu ce trebuie să știi despre sonda lambda
Next post <strong>AntrepreMame – un târg pentru întreaga familie</strong>