Acoperișul cu tablă fălțuită: află principalele avantaje de care ai parte

Ai nevoie să înlocuiești învelitoarea pe care o ai pe casă, întrucât este deja foarte veche și s-a deteriorat în timp din cauza condițiilor meteo? Atunci este bine să știi că te poți orienta cu încredere către un acoperis cu tabla faltuita.

Este vorba despre o variantă modernă, care îți asigură durabilitate, dar și un aspect foarte plăcut la nivelul propriei locuințe. Din rândurile ce urmează poți descoperi principalele beneficii de care te poți bucura pe termen lung, astfel încât să poți alege mult mai ușor varianta ideală pentru tine. Află mai multe despre un acoperis cu tabla faltuita de aici.

Acoperis cu tabla faltuita – realizat din materiale maleabile

Tabla utilizată pentru învelitorile fălțuite este recunoscută pentru maleabilitatea sa. Din acest motiv, ea poate fi aplicată inclusiv în sezonul rece, dar numai până ce temperaturile se mențin peste -15 grade Celsius. În același timp, tabla fălțuită îți permite să o folosești chiar și atunci când panta pe care o ai este foarte mică, de până la 3 – 4 centimetri. În același timp, datorită maleabilității sale, acest produs modern este mult mai simplu de montat decât altele, ceea ce înseamnă că într-o singură zi, toată învelitoarea poate fi gata.

Montaj fără perforații

Sistemul de montare cu care tabla fălțuită vine la pachet este unul interesant. Mai exact, foile de tablă se prind cu ajutorul unor cleme speciale, iar astfel eviți utilizarea cuielor care nu fac decât să perforeze acoperișurile. Astfel, durata de viață a învelitorii sporește, putând ajunge până la 40 – 50 de ani. Această soluție îți permite să te bucuri de un acoperiș de calitate, care să te ferească de intemperii în orice anotimp.

Rezistență sporită

Un alt avantaj semnificativ, de care te bucuri când alegi tabla fălțuită este acela că ea rezistă foarte bine la vânturi puternice, la ploi abundente, dar și la ninsori foarte puternice. Asta însemnă că indiferent cât de vitrege sunt condițiile meteo, te vei bucura de același confort în propria casă.

Un design plăcut

Întrucât are un aspect minimalist și interesant, tabla fălțuită te ajută inclusiv să îți creezi o imagine de ansamblu foarte plăcută la nivelul propriei locuințe. De exemplu, o poți utiliza indiferent dacă ai o casă în stil rustic sau modern construită. Nu uita, însă, că este important să ții cont și de culoarea și finisajul gardului, de nuanța ferestrelor, dar și de tipul de ușă de acces, pentru a obține o imagine unitară deosebită din toate punctele de vedere.

Alegi dintr-o gamă largă de culori

În ceea ce privește gama cromatică, ai la dispoziție mai multe nuante deosebite spre care te poți orienta. De la negrul intens, până la maro ori roșu închis – iată doar câteva dintre variantele pe care le găsești pe piață. Rămâne la alegerea ta dacă îți dorești un acoperiș simplu, care să se potrivească oricărui stil arhitectural sau dacă vrei o învelitoare mai deosebită.

Comandă online tabla de care ai nevoie

În loc să pierzi foarte mult timp în magazinele de specialitate, care de obicei sunt foarte aglomerate, eficientizează-ți căutarea și descoperă online care sunt produsele pe care le ai la dispoziție. Atunci când știi clar de câtă tablă ai nevoie și care este nuanța pe care ți-o dorești, poți plasa comanda direct pe Internet, de pe laptop, telefon mobil sau tabletă.

Acopero.roîți propune o gamă largă de produse excelente, durabile și frumoase ca aspect, datorită cărora poți obține o învelitoare de calitate. Tabla dublu faltuita de foarte buna calitate este din ce ce în mai des utilizată, iar înainte de a o comanda este bine să iei în considerare toate detaliile anterior menționate!

Date de contact:

E-mail: office@acopero.ro

Telefon: 0749.266.014

Previous post Alimente fermentate, cat de benefice sunt? Cu Dr. Vanessa Youness de la YOUness WELLness Clinic & Retreat
Next post Iată tot ce trebuie să știi înainte de a-ți face un piercing în limbă! Alege salonul potrivit