Află care sunt cele mai întâlnite curiozități cu privire la jocurile de noroc

Auzim peste tot despre jocurile de noroc și, cel mai probabil, cu toții avem în grupul de prieteni cel puțin o persoană care are această pasiune. Activitatea a devenit atât de practicată în toată lumea, pentru că este considerată a fi o formă de a-ți petrece timpul liber și de a te relaxa de acasă, întrucât cazinourile online oferă această posibilitate. Mai mult, dacă ești norocos, poți să câștigi și sume semnificative de bani, fără prea mult efort. Cu toate acestea, chiar dacă păcănelele sunt destul de răspândite și în țara noastră, mulți oameni au în continuare diverse curiozități și întrebări legate de acest subiect, iar noi ne propunem să le clarificăm pe cele mai întâlnite dintre ele.  

Iată care sunt cele mai întâlnite întrebări cu privire la jocurile de noroc online:

1. Pot să mă înscriu gratuit într-un cazino online?

Răspunsul la această întrebare este că da, majoritatea cazinourilor online permit jucătorilor să se înscrie și să acceseze jocurile, fără a fi nevoie să plătească vreun cost suplimentar. Cu toate acestea, trebuie să știi că există și anumite jocuri unde trebuie să depui o sumă de bani, pentru a putea fi lăsat să participi. 

2. Care este vârsta minimă pentru a juca jocuri de noroc online?

O altă întrebare comună face referire la vârsta minimă pe care trebuie să o aibă un jucător, dacă vrea să se înregistreze pe o astfel de platformă. Așadar, trebuie să știi că la noi în țară trebuie să ai peste 18 ani, dacă vrei să-ți încerci norocul la păcănele. Dacă îndeplinești această condiție, atunci încearcă Unibet România pe deluxecasinobonus.ro și câștigă câțiva bani în plus.

3. De cât timp este nevoie pentru a primi câștigurile?

Foarte mulți oameni sunt curioși să afle în cât timp vor primi suma de bani câștigată pe card, motiv pentru care am inclus și noi curiozitatea pe listă. Așadar, timpul, în general, necesar pentru a primi câștigurile este între 12 și 48 de ore, dar în unele cazuri poate dura și puțin mai mult. De asemenea, în cazul persoanelor care dețin carduri de debit, acest proces va fi ceva mai lung și se poate întinde până la 10 zile lucrătoare.

4. Trebuie să plătesc impozit pentru câștigurile obținute?

Înainte să frecventezi și tu aceste jocuri de noroc, este important să fii la curent și cu reglementările legale, cu privire la acest domeniu. Extrem de important de știut este faptul că da, în România, câștigurile obținute din cazinourile online sunt impozitate conform legislației fiscale în vigoare. Concret, pentru câștiguri sub 15.000 euro se aplică un impozit de 1% asupra sumei obținute. Premiile care depășesc suma de mai sus se vor impozita cu 16%, iar dacă vorbim de un câștig mai mare de 100000 euro, atunci trebuie să știi că statul va lua un procent de 25%.

5. Pot retrage banii dintr-un bonus fără depunere?

Nu în ultimul rând, o altă întrebare comună este aceea dacă poți extrage banii câștigați, în cazul în care nu ai depus până în momentul respectiv nimic. Răspunsul este că da, există posibilitatea de a retrage banii câștigați din orice bonus. Totuși, 

este important mereu să citești cu atenție termenii și condițiile fiecărui cazino în parte, înainte de a juca la păcănele. 

Sperăm că ți-am răspuns astfel la toate curiozitățile pe care le mai aveai cu privire la jocurile de noroc online. Este recomandat să practici această activitate moderat, astfel încât să nu devină o dependență.

Sursa foto: pexels.com

Previous post Ai nevoie de mai multă relaxare? Iată cum poți plănui o zi de spa chiar la tine acasă!
Next post Elitium Expert Credit: Partenerul Tău de Încredere în Consultanța Bancară Gratuită