Ai nevoie de un extras carte funciară online Oradea? Accesează extrasonline.ro

Ți s-a solicitat un extras de carte funciară și nu știi cu exactitate de unde să îl obții sau care este scopul acestuia? În rândurile care urmează vei putea citi detalii care te vor ajuta să înțelegi ce este acest document și de ce are o importanță în unele situații.

În contextul în care ești proprietarul unui imobil, cu atât mai mult vei dori să afli informații despre acest document.

Extrasul de carte funciară este buletinul imobilului pe care îl deții

Extrasul de carte funciară este un act care deține toate detaliile despre un imobil. Legislația impune ca orice imobil deținut de un proprietar să fie înregistrat în cartea funciară. Acest document conține informații cu privire la statutul cadastral și juridic al imobilului precum descrierea imobilului, dreptul de proprietate, vecinătăți, cât și înscrieri cu privire la ipoteci sau alte privilegii.

Acesta poate fi de 3 tipuri: in extenso, de informare și de autentificare. Cu alte cuvinte, extrasul de carte funciară este buletinul imobilului pe care îl deții.

Unde ți se solicită un extras de carte funciară și cum îl poți obține

Acest document ți se poate solicita în foarte multe situații precum la instalarea utilităților de gaze, apă sau energie electrică, la anumite credite, vânzare, la înnoirea actului de identitate, la bancă, la deschiderea unei firme. În plus, acest document poate securiza o tranzacție, fiind o evidență economică, tehnică și juridică atât pentru un imobil cât și pentru un teren.

Dacă te întrebi cum poți obține un extras carte funciara online Oradea sau din alt oraș, poți accesa site-ul extrasonline.ro. Este mult mai eficient să îl soliciți online, decât să mergi fizic la instituție și să stai la cozi pe la ghișee. În plus, dacă vei opta pentru varianta online, îl poți obține mult mai repede.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi extrasonline.ro și să completezi formularul de pe pagină cu anumite informații. Trebuie să selectezi pentru ce anume ai nevoie precum teren, construcție sau apartament, numărul cărții funciare, numărul cadastral, numărul topografic. Următorul pas este de a selecta județul, apoi orașul comuna sau sectorul. Ultimul pas este de a completa cu datele personale: dacă ești persoană fizică sau juridică. Pentru cel din urmă va trebui să completezi date cu numele societății și CUI sau CIF. În ambele situații trebuie să completezi cu adresa, numele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Accesând extrasonline.ro poți obține acest document simplu și rapid, la doar câteva click-uri distanță.

De ce sunt mai multe tipuri de extras de carte funciară

Având în vedere că vei avea nevoie de el în situații diferite, extras cf online Oradea este de mai multe tipuri respectiv:

-extras de carte funciară pentru informare: acesta are rol informativ, unde ai toate informațiile de care ai nevoie, deci nu poate sta la baza unei tranzacții.

-extras de carte funciară pentru autentificare: acesta este solicitat de obicei de către notarul public, deci poate sta la baza unei tranzacții imobiliare.

-extras de carte funciară in extenso: acest tip de document prezintă istoricul imobilului pe care îl deții.

Așadar, accesează extrasonline.ro și obține online, extrasul de carte funciară de care ai nevoie.

Date de contact:

contact@extrascfonline.ro

0746 548 798

  •  
Previous post De ce să reciclezi deșeuri sticlă cu Lion Recycle ?
Next post CBD și fibromialgia: Cum ar putea ajuta uleiul de canabis să trateze simptomele