Apartamente de vanzare Herastrau

Dacă te-ai hotărât să achiziționezi un apartament de lux, și, mai ales, dacă cauți un apartament de vânzare în Herăstrău București, te invităm să vizualizezi portofoliul companiei imobiliare ANG Luxury Properties care ți-a pregătit o ofertă de neegalat.

ANG Luxury Properties este prima agenție imobiliară orientată exclusiv pe sectorul imobiliar de lux din zona de nord a capitalei, având, bineînțeles, în acoperire și zona Herăstrău, una dintre cele mai căutate de către cumpărătorii de proprietăți de lux.

Agenția imobiliara ANG Luxury Properties deține în portofoliu peste 100 de apartamente de vânzare Herăstrău București.

Din nenumăratele oferte imobiliare apartamente de vânzare Herăstrău existente pe piață, căutarea acelui loc pe care să îl numim Acasă poate fi uneori o corvoadă. Noi te așteptam cu cea mai bună ofertă apartamente de lux de vanzare in Herastrau.

Folosind filtrele de căutare în funcție de buget, suprafață, an de construcție a imobilului, facilitați oferite, vei putea vizualiza exact ofertele care corespund cel mai bine așteptărilor tale, și vei putea contacta pe unul dintre consultanții noștri de vânzări pentru a stabili o vizionare.

La sediul nostru, o echipa de agenți imobiliari talentați te așteaptă să iți ofere consultanță imobiliară la cel mai înalt nivel de profesionalism, și iți vor prezenta toate ofertele de apartamente vânzare Herăstrău București care corespund cel mai bine așteptărilor tale.

Selecția de apartamente de vânzare Herăstrău București, care se regăsește în portofoliul nostru se focuseaza pe concepte precum confortul, luxul și siguranță. Zona Herăstrău reflectă, în București, poate cel mai bine aceste concepte, privite din prisma imobiliarelor.  

Vei găsi aici unele dintre cele mai exclusiviste construcții rezidențiale noi: complexuri de tip boutique sau de tip hotel ce iți oferă spații comerciale la parter, cartiere rezidențiale cu pază permanentă, zone de parcare, dar și facilitați precum săli de fitness, servicii de înfrumusețare, loc de joacă pentru copii, mini-market, curățătorie de haine, etc.

Și, nu în ultimul rând, trebuie menționat și faptul că aceste apartamente de lux de vânzare în Herăstrău București, sunt localizate în apropierea unor puncte de maxim interes:  Parcul și lacul Herăstrău, aeroportul Băneasa, Aviației, Hotel Ramada; în proximitate se află și principalele hub-uri comerciale și de birouri ale Bucurestiului,, sediile multor companii de renume, ambasade, renumite restaurante, locuri de joacă, școli și grădinițe private.

Indiferent de zona din nordul Bucureștiului în care căutați un apartament de lux de vânzare, indiferent de finisajele sau facilitățile dorite, ANG Luxury Properties va găsi oferta cea mai bună pentru dumneavoastră și vă așteaptă pentru ședințe de consultanță la sediul din One Herăstrău Plaza, Strada Zăgazului nr. 21

Previous post Ce trebuie să știi înainte de a juca la un cazino online
Next post Eficiența panourilor solare este dată de către calitatea acestora