Artemis Masaj – locuri de muncă la un salon de masaj erotic din București

Piața muncii este într-o continuă transformare. Nimic nu mai este sigur din punctul de vedere al așa-ziselor joburi stabile, deoarece odată cu perioada dificilă prin care am trecut cu toții, multe persoane s-au reorientat, renunțând la vechile locuri de muncă.

În acest context tulbure, nu mai este cazul să avem prejudecăți legate de anumite joburi, deoarece stabilitatea financiară este cea care trebuie să conteze într-o ecuație. Și atunci de ce să nu profităm de ofertele actuale, în special dacă locuim în capitală sau în împrejurimile ei?

Un venit sigur și stabil asigurat de Artemis Club

Este adevărat, se oferă locuri de munca la un salon de masaj erotic din Bucuresti acolo unde ai șansa să câștigi peste medie, dar și bonusuri substanțiale, în funcție de cât ai muncit. 

Printre alte avantaje se numără și șansa perfecționării prin diplomă de masaj și diplomă gratuită autorizată de ministerul Muncii și Educației. Apoi mai ai șansa de a beneficia de un mediu de lucru sigur, în care vei cunoaște un număr mare de clienți importanți.

Discreția, seriozitatea și profesionalismul sunt atributele celor de la Artemis Masaj care mai oferă și cazare gratuită celor care vin din provincie și nu au găsit loc să stea. Atât salarizarea, cât și programul flexibil sunt alte avantaje de care se poate profita.

Se cere experiență la angajare?

Jobul de maseuză oferit de Artemis Club este unul dintre puținele care nu solicită experiență la angajare. Sigur, dacă aceasta există este binevenită, dar nu obligatorie, deoarece ți se oferă cursuri de masaj unde vei învăța tot ceea ce trebuie să știi.

În plus, dacă cunoști o limbă străină de circulație internațională, așa cum este engleza sau franceza, te vei descurca mult mai ușor cu anumiți clienți, ceea ce îți va aduce bani în plus.

Un aspect fizic plăcut, o fire comunicativă și sociabilă și, nu în ultimul rând, respectul față de clienți și colege te vor face repede remarcată, iar tu vei avea succes în munca ta.

Ce responsabilități are o maseuză în cadrul clubului

Regulamentul intern este cel care trebuie respectat, deoarece acesta este ghidul care te va duce la a ajunge o maseuză de top, cu câștiguri din ce în ce mai mari.

Apoi respectul și grija față de clienți sunt esențiale, ca parte importantă a muncii pe care o vei desfășura în cadrul clubului.

Nu în ultimul rând, respectul față de colegele cu care vei lucra va face diferența. Acolo ești ca într-o familie, iar membrii familiei au grijă în permanență unul de celălalt.

Un masaj bun vine doar de la maseuze pricepute

Masajul cu ulei de argan sau cel acompaniat de șampanie la duș are darul relaxării profunde și al reconectării trupului cu mintea.

După o săptămână dificilă doar un masaj bun cu una, două sau de ce nu, cu trei maseuze cu trup de zeiță este rețeta potrivită pentru deconectare, fie în club fie la hotel dacă alegi această locație.

Poți încerca desigur această experiență și cu partenera ta. Mai multe detalii se găsesc pe pagina oficială.

Contact: contact@masajclub.ro

Previous post Colatarile auto pentru afaceri de succes!
Next post Ce trebuie să știi înainte de a juca la un cazino online