Bijuterii cu cristale: Semnificația cristalelor și cum să le porți cu stil

Bijuteriile cu cristale au fost întotdeauna populare, dar în ultimul timp, acestea au devenit din ce în ce mai populare. Nu numai că acestea adaugă un element strălucitor la ținuta ta, dar fiecare cristal are și o semnificație unică. În acest articol, vom explora semnificația cristalelor și cum să le porți cu stil.

Amethyst

Amethystul este cristalul cunoașterii și a vindecării. Acest cristal este asociat cu calmul și liniștea interioară. Poți purta bijuterii cu amethyst atunci când ai nevoie de o sursă de energie pozitivă sau pentru a te ajuta să depășești stresul și anxietatea.

Citrin

Citrinul este cristalul succesului și al prosperității. Acesta este asociat cu încrederea în sine și cu creșterea creativității. Poți purta bijuterii cu citrin pentru a te ajuta să-ți îndeplinești obiectivele personale sau profesionale.

Turmalin

Turmalinul este cristalul echilibrului și al purificării. Acest cristal este asociat cu curățarea energiei negative și cu echilibrarea chakrelor. Poți purta bijuterii cu turmalin pentru a-ți îmbunătăți starea generală de bine și pentru a-ți elibera mintea de gânduri negative.

Cristale transparente

Cristalele transparente, cum ar fi cuarțul, sunt cristale puternice și pure. Acestea sunt asociate cu claritatea mentală și cu deschiderea spirituală. Poți purta bijuterii cu cristale transparente pentru a-ți elibera mintea de gânduri negative și pentru a-ți îmbunătăți intuiția și capacitatea de concentrare.

Sodalit

Sodalitul este cristalul comunicării și al expresiei de sine. Acesta este asociat cu deschiderea chakrei gâtului și cu îmbunătățirea comunicării interpersonale. Poți purta bijuterii cu sodalit atunci când ai nevoie să comunici mai eficient și să îți exprimi mai bine emoțiile și gândurile.

Cum să porți bijuterii cu cristale

Există multe opțiuni atunci când vine vorba de bijuterii cu cristale. Poți purta cercei, coliere, brățări sau inele. Poți alege o singură bijuterie cu cristal sau poți opta pentru o combinație de mai multe cristale pentru a-ți crea un look personalizat.

Când alegi bijuterii cu cristale, este important să te gândești la culoarea și la semnificația cristalului. În general, cristalele deschise și strălucitoare sunt asociate cu energie pozitivă, iar cristalele închise și opace sunt asociate cu energie negativă.

Previous post Tendințe în bijuterii și ceasuri pentru vara aceasta: Ce să porți pentru a fi la modă
Next post Dj LeOno – Imnul Romaniei Remix [Festival House Style] Deșteaptă-te române!