Bistrița-Năsăud. Mașină lovită de tren în localitatea Miceștii de Câmpie. Doi copii din autoturism au murit, iar două persoane au fost rănite. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

bistrita-nasaud-masina-lovita-de-tren-in-localitatea-micestii-de-campie-doi-copii-din-autoturism-au-murit,-iar-doua-persoane-au-fost-ranite-a-fost-activat-planul-rosu-de-interventie.

“În autoturism se aflau patru victime. Doi bărbați conștienți, cooperanți care s-au autoevacuat din autoturism și doi minori în vârstă de aproximativ 13 și 16 ani care din nefericire prezentau leziuni incompatibile cu viața. Ceilalți doi ocupanți au primit îngrijiri medicale la fața locului iar ulterior au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, transmite DSU. 

Este vorba despre o trecere cu nivel de cale ferată simplă, fără bariere.

În tren se aflau 20 de pasageri. Toți au fost evaluați de medici și nu au avut nevoie de îngrijiri. Polițiștii, citați de presa locală, precizează că atât șoferul autoturismului, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Sursa stire biziday.ro