Brad artificial 3m: o alegere comerciala perfecta

Cand sarbatorile se intrezaresc la orizont, afacerile, organizatiile non-profit, firmele de toate dimensiunile cauta noi modalitati de a patrunde in spiritul festiv si de a transmite angajatilor, clientilor si partenerilor toate aceste lucruri. Un brad artificial 3m se va potrivi perfect cerintelor comerciale, ei fiind ideal pentru spatii cu trafic, receptii, birouri, firme, agentii etc.

Brazii artificiali inalti ca cei de 3m prezinta o serie de beneficii unice datorita desingului lor si durabilitatii.

Ce e atat de special la brazii comerciali inalti, de 3m?

Un brad artificial comercial este un brad de lux de inalta calitate. Daca pana de curand, antreprenorii si administratorii spatiilor publice preferau sa cheltuie bugetul pentru decor pentru brazi naturali, acum ei inteleg din ce in ce mai mult care sunt avantajele brazilor artificiali de lux. Acest brazi sunt proiectati si fabricati pentru a iesit usor in evidenta datorita grandorii lor. Pot deveni cu usurinta piesa centrala dintr-o receptie, o agentie, o firma, un centru comercial, birouri, centre rezidentiale etc.

Avantaje

– Chiar daca va fi montat de la 1 noiembrie, un brad artificial 3m isi va pastra frumusetea neschimbata pana de Craciun si chiar pana la finalul lunii decembrie. Brazii artificiali prezinta marele avantaj al durabilitatii. Daca in cazul unui brad natural trebuie sa va faceti o multime de griji in ceea ce priveste intretinerea, pentru ca in caz contrar bradul se va vesteji prea devreme, va lasa ace pe jos si va deveni inestetic, acest lucru nu este valabil in cazul unui brad artificial.

– Este o investitie pe termen lung. De ce sa alocati in fiecare an bani pentru cumpararea unui brad natural scump care va ajunge la gunoi, cand puteti alege sa cumparati o data un brad artificial de lux care sa va serveasca timp de 15 – 20 de ani? Puteti sa folositi banii ramasi in buget pentru petrecerea de Craciun sau pentru cadouri femei si barbati angajati.

– Un brad artificial 3m, de lux are un aspect foarte realist. Pentru ca este fabricat din materiale de cea mai buna calitate, PE sau PE in combinatie cu PVC, acele bradului artificial sunt similare cu cele ale unui brad natural. In special acele 3D, tridimensionale, sunt mai ferme, mai elastice si rezistente in timp, cu o estetica foarte asemanatoare cu cea a unui pom de Craciun natural. Pentru ca este foarte realist, ar trebui sa te apropii foarte mult ca sa-ti dai seama ca un brad artificial de lux nu este natural.

– Bradul artificial este o alegere etica, pentru ca reprezinta o alternativa mai sanatoasa la taierea brazilor naturali. Ca firma, agentie sau institutie, daca alegeti sa montati un brad artificial la receptie sau intr-un spatiu vizibil clientilor, partenerilor si angajatilor, acestia vor aprecia pozitia dumneavoastra. Veti incuraja protejarea Planetei prin faptul ca nu contribuiti la stimularea taierii brazilor naturali, ci folositi un brad artificial de lux an de an, timp de mai bine de 15 ani. In loc sa alegeti sa taiati 15 – 20 de brazi naturali, folositi un singur brad artificial in toata aceasta perioada, depozitandu-l corespunzator in afara sezonului.

Tineti cont de aceste lucruri cand comandati un brad artificial 3m

– masurati spatiul pe care il aveti la dispozitie. Brazii artificiali se livreaza cu stand, iar acesta este luat in considerare la stabilirea inaltimii totale. Prin urmare, un brad de 3 m inaltime are 3 metri inaltime cu tot cu stand. De asemenea, ganditi-va daca veti aseza un varf de brad si cat de inalt este acesta.

– alegeti un brad artificial de calitate. Am gasit brazi artificiali de lux la brazicraciun.net, modele fabricate din PE si PE+PVC, cu o durabilitate de pana la 20 de ani.

Avand in vedere toate cele expuse mai sus, firmele, agentiile, institutiile ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a cumpara si anul acesta un brad natural. Un brad artificial 3m este o alegere mult mai economica, etica si confortabila.

Previous post Investești pe termen lung, previi probleme și economisești – iată top motive pentru a izola podul casei cât mai curând
Next post In ce consta un tratament cearcane?