Bucura-te de un pranz vegan sanatos, in fiecare zi

Descopera beneficiile folosirii unor abonamente de meniuri zilnice

Ești gata să mănânci mai corect, să devii mai sănătos și să iei măsuri pentru a face lumea un loc mai bun? Ei bine, ai ajuns în locul perfect. Poți îndeplini toate aceste obiective devenind vegan, totul în timp ce te bucuri de mese delicioase și satioase. Fie că ești un vegan proaspăt care nu știe sigur de unde să înceapă, sau un vegan de multă vreme care doar dorește să-ți schimbe rutina actuală și să încerce ceva nou, sfaturile de aici sunt perfecte pentru toată lumea! 

Cum să alegi cel mai bun serviciu ce iti livreaza meniuri vegane?

Dacă esti în căutarea unui serviciu de livrare de preparate vegane, pentru masa de pranz, poate doriți să luați în considerare câțiva factori cheie:

 • Opțiuni vegane. Căutați un serviciu complet vegan sau care oferă suficiente opțiuni vegane pentru a se potrivi preferințelor tale (sau chiar si ale familiei tale).
 • Nevoile alimentare. Mai multe servicii oferă meniuri vegane fără gluten sau includ în mare parte ingrediente organice.
 • Mesele oferite. Luați în considerare dacă doriți sa comandati doar sporadic ori preferați confortul meselor complet pregătite. Unele servicii oferă gustări, deserturi ori bauturi, pe lângă prânzuri .
 • Cost. Este important să aveți în vedere un buget, deoarece serviciile de mai jos variază ca preț, per porție sau abonament. 
 • Disponibilitate. Tine cont de orasul in care locuiesti.
 • Calitatea ingredientelor. Cauta servicii care acordă prioritate ingredientelor de înaltă calitate, inclusiv cele care oferă produse organice sau din surse locale.
 • Personalizare. Multe dintre serviciile de azi oferă suplimente opționale sau opțiuni de personalizare.
 • Gust si prospetime. Unde se oferă cele mai aromate mâncăruri vegane și cele mai proaspete ingrediente?

Dacă crezi că mâncarea pe bază de plante este plictisitoare, Green Aware din Timisoara te va face sa te răzgândesti rapid. Ai mai multe abonamente pentru meniul zilei, doar cu produse vegane – vezi aici oferta fiecarei saptamani. 

Te bucuri de ingrediente proaspete și în stare bună si mese de pranz ce ofera un echilibru excelent de arome și texturi. In plus…

 1. Ai parte de livrare la timp

Primești meniurile comandate în intervalul 13.00 – 15.00, de luni până vineri!

 1. Te bucuri de rețete delicioase, proaspete

Ne producem propriile rețete: tahini, seitan, pâine, paste și deserturi, din ingrediente BIO.

 1. Un mod perfect de a savura hrana sănătoasă

Produse naturale, organice, netratate, combinate în meniuri echilibrate caloric.

 1. Acces rapid la meniuri zilnice

În fiecare săptămână, întreaga listă de preparate se schimbă! Mereu ceva nou și gustos!

 1. Pachete de abonamente unice

Ai parte de prețuri excelente și comoditate! Plătești și comanzi pentru întreaga lună.

Ce solutie mai potrivita de a te bucura de beneficiile mâncarii vegane, decat prin aceste meniuri? In fiecare zi lucratoare a saptamanii ai la dispozitie preparate sănătoase, pregătite cu multă grijă față de mediu.

Previous post Ce este jocul de Airsoft
Next post Cum alegi un studio de chat – criterii esențiale