Când ai nevoie de o mașină nouă, poți apela la AutoDel!

Unul dintre cele mai folosite mijloace de transport este mașina personală, deoarece este oricând la dispoziția noastră. Asta în caz că o deținem. Dacă încă mai circulăm cu mijloacele de transport în comun poate este bine să luăm în calcul și posibilitatea achiziționării unei mașini care să fie atât confortabilă, cât și rentabilă din punct de vedere al prețului.

Cel mai bine ar fi să apelăm la un dealer auto cu experiență care să ne ajute în tot acest proces, economisindu-ne în fel acesta timp și bani. Avem în felul acesta mai multe opțiuni la îndemână, pentru a fi siguri că vom achiziționa exact mașina pe care ne-o dorim.

Un dealer auto autorizat, un partener de încredere la drum lung

Din moment ce decizia a fost luată nu ne mai rămâne decât să apelăm la o firmă autorizată în acest domeniu, pentru a ne asigura de la bun început că vom face o alegere de calitate.

Astfel, la AutoDel se găsesc mașini auto rulate aduse din majoritatea țărilor din Europa și supuse unui control tehnic amănunțit.

Desigur, se poate opta și pentru alegerea unui autoturism cumpărat cu ajutorul finanțării auto, și anume autoturismele marca Hyundai. Fie că alegerea se oprește asupra gamei N-line, N-performance, Pasageri sau SUV cu ajutorul specializat de la AutoDel și prin Hyundai finantare acest lucru se poate face ușor și într-un interval scurt de timp.

Finanțarea, o soluție simplă, la îndemâna tuturor

Indiferent că ești client sau potențial cumpărător poți oricând să faci o vizită la unul din cele două showroom-uri, acestea găsindu-se unul în București și unul în Suceava. Un test drive este gratuit și te poate convinge de caracteristicile mașinilor expuse la vânzare. 

AutoDel vine în ajutorul celor care doresc să achiziționeze o mașină Hyundai și prin programele de finanțare oferite de partenerii de afaceri, respectiv instituții bancare.

Evident, sunt necesare o serie de documente, care să ateste fie că ești persoană fizică, fie că ești persoană juridică.

Astfel, pentru persoanele fizice sunt necesare următoarele documente:

  • Cerere de finanțare.
  • Documente de identificare cum sunt cartea de identitate sau pașaportul după caz.  Adeverința de venit sau/și acord ANAF.
  • Alt tip de documente care să ateste caracterul permanent al venitului. Acestea pot fi  contractele de închiriere, cupoanele de pensie, diverse acțiuni etc.

Pentru persoanele juridice, mai sunt necesare, pe lângă cererea de finanțare și de acordul de consultare a bazei de date a Centralei Riscurilor Bancare, și de o declaraţie privind identitatea beneficiarului real al fondurilor. De asemenea, actele juridice sunt menționate în detaliu pe site-ul AutoDel.

Poți conta pe echipa de experți de la AutoDel

Indiferent de marca mașinii aleasă aceasta trebuie să se ridice la anumite standarde, printre care se numără reducerea consumului de combustibil, dar și costurile cu întreținerea. Desigur, dotările de siguranță și specificațiile tehnice trebuie să fie pe primul loc.

Echipa AutoDel te poate ajuta cu întocmirea dosarului cu acte necesare unui leasing, cât și cu restul etapelor. Astfel, beneficiezi de garanție, de flexibilitate și de posibilitatea achiziționării unui autovehicul nou.

Mai multe detalii poți găsi pe pagina oficială.

Contact: contact@autodel.ro

Previous post Despre intoarcerea lui Piedone si „parastasul turismului romanesc” – Ing. Adrain Stanciulescu Presedinte P.N.A.T.
Next post Am demarat un nou tronson de case în Bavaria Park