Cat de importante sunt marsupiile ergonomice

În prezent, pe piață există o gamă foarte largă de marsupiu care îi determină pe mulți părinți să aibă reale probleme în a-l alege pe cel mai corect pentru vârsta bebelușului și utilizarea pe care intenționează să i-o dea. Principalul aspect atunci când cumpărați un marsupiu este să fiți clar care dintre ele este ergonomic și care nu. În această postare puteți clarifica toate îndoielile cu privire la aceasta. Și aici aveți un scurt rezumat cu cele mai importante aspecte de luat în considerare pentru a diferenția un marsupiu ergonomic:

Ce este un marsupiu ergonomic?

– Cel care respectă poziția corectă a bebelușului,  garantând dezvoltarea corectă a acestuia: așa-numita poziție de broască.

– De asemenea, trebuie să fie confortabil pentru bebeluș și marsupiu, distribuita corect greutatea.

– Trebuie să ofere sprijin întregului corp al bebelușului, având opțiunea de a ține capul la bebelușii care încă nu îl controlează.

– Trebuie să fie solid și sigur, să permită diverse poziții și să fie ușor de utilizat. Trebuie să fie realizat din cele mai naturale materiale posibile.

TIPURI DE MARSUPII ERGONOMICE

Odată ce ne lămurim cu privire la marsupiu ergonomic, pot apărea îndoieli cu privire la care să alegem, deoarece există diverse tipuri pe care le putem clasifica în funcție de modul în care sunt așezate pe corpul marsupilor.

In functie de varsta bebelusului tau, poti alege niste marsupi care sunt mai recomandate decat altele.

Nou-născut: cele tip sling sunt cele care adună cel mai bine corpul bebelușului și îi susțin spatele imatur. Există câteva marsupii care pot fi folosite încă din primele luni, precum hibrizi între rucsac și eșarfă.

De la 4-6 luni: sling, marsupiu asiatic, rucsac ergonomic… Asigurati-va intotdeauna ca dimensiunea podului marsupiilor este adecvata pentru deschiderea bebelusului. picioare.

De la 7-9 luni:  esarfa, curea de umar, mei tai, rucsac ergonomic,

rucsac neergonomic

27 iulie 2022 Alice Orce

Ce marsupiu ergonomic să aleg pentru copilul meu?

Alegerea unui marsupiu de transport ergonomic pare o sarcină ușoară, dar nu este.

Alegerea corectă a unui marsupiu ergonomic pentru nou-născut este esențială pentru bebelușul tău, precum și pentru ca tu să fii confortabil.

Întâlnesc frecvent familii care le-au cumpărat sau le-au oferit un marsupiu care nu este potrivit pentru nou-născutul lor, fie pentru că nu este ergonomic, fie pentru că nu este potrivit pentru greutatea bebelușului lor.

Când să folosești un marsupiu ergonomic?

Recomandam folosirea lui atunci cand bebelusul este pregatit fiziologic pentru a fi purtat confortabil intr-un marsupiu ergonomic pentru o perioada indelungata. De obicei în jurul a 6 luni, deși fiecare caz trebuie întotdeauna respectat cu respectarea următoarelor cerințe:

Copilul are un control bun al capului

Întins pe podea, se joacă să-și prindă picioarele

Se aseaza singur

Greutatea sa este de aproximativ 7 kg

Previous post <strong>Trei lucruri de care ai nevoie atunci când amenajezi o scară de bloc</strong>
Next post Cei 3 piloni de baza pentru dezvoltarea unei afaceri de succes