Cauciucurile ALL Season SUNT BUNE Iarna – Ne SPUN cei de la Vadrexim.ro de ce!

Anvelopele All Season sunt foarte populare inca de cand au iesit pe piata. Sunt o reala solutie pentru a conduce masina toata iarna si toata vara, fara sa te preocupi de inlocuirea lor.

Anvelopele All Season sunt cel mai bun compromis intre anvelopele de vara si cele de iarna. Acestea prezinta caracterisici mixte, datorita amestecului de cauciuc care le permit sa ramana eficiente pe timp de iarna cat si de vara. Acest amestec de cauciuc nu devine mai tare pe timp de iarna. Ofera cele mai bune performante de condus in aceasta perioada.

Ce spune legea in legatura cu utilizarea anvelopelor all season?

Atat Directiva 92/23/CE cat si OG 5/2011 precizeaza clar ca daca anvelopele pe care le folosim au pe ele marcajele M+S, M.S, M&S inseamna ca ele sunt omologate pentru iarna, respecta cerintele legale si nu putem fi amendati de catre RAR sau politie.


Asadar, conform celor de la Vadrexim.ro,  daca aveti pe autovehicul cauciucuri all season cu M+S, MS, M&S, inseamna ca respectati legea!

Performantele acestor anvelope pot sa fie explicate prin acest amestec specific de cauciuc, situat intre intre rigiditatea specifica a unui cauciuc de vara si supletea unei anvelope de iarna. Dar au in acelasi timp si un design bine gandit, care imbina de minune aderenta pe un sol uscat, umed, cu polei, zapada sau gheata.

Sunt anvelope hibride, care ofera cel mai bun compromis cu avantaje superioare unui cauciuc de vara pe timp de iarna si superioare unui cauciuc de iarna pe timp de vara.

Anvelopele All Season sunt cele mai apreciate mai ales in regiunile unde nu prea cade zapada pe timp de iarna intrucat sunt mai aderente decat cauciurile de vara pentru conditiile de iarna.

Sa schimbi mereu cauciucurile primavara sau vara si din nou iarna, poate sa fie pentru unii o adevarata bataie de cap si un veritabil cosmar. Cu ofertele de anvelope all season la Vadrexim vei rezolva toate aceste probleme.

Daca locuiesti la munte, unde temperaturile sunt in mod constant sub 0 grade Celsius si cad zapezi abundente, specialistii Vadrexim iti recomanda sa folosesti anvelope de iarna, iar daca bugetul e unul limitat trebuie sa faci un efort si sa-ti cumperi un set nou de anvelope special adaptate conditiilor de iarna, gasesti anvelope iarna pe vadrexim.ro.

Pe scurt, avantajele anvelopelor all season sunt:

  • sunt polivalente si pot rula atat pe zapada iarna, cat si la temperaturi mai ridicate vara.
  • te ajuta sa eviti costurile de montare/demontare pentru cauciucurile de vara si de iarna.
  • acest model de anvelope corespunde in principal asteprarilor celor ce locuiesc mai ales la oras.
  • te ajuta si sa castigi mai mult timp deoarece nu mai trebuie sa mergi la service sau la reprezentanta pentru a-ti schimba cauciucurile la schimbarile de anotimpuri.
  • vei castiga si mai mult spatiu deoarece nu mai trebuie sa depozitezi cauciucurile de iarna pe timp de vara si vice-versa.

Pentru mai multe informatii sau pentru achizitionarea unui set nou de anvelope puteti intra pe www.vadrexim.ro sau suna la tel. 0730710764.


Previous post Vrei sa iti renovezi casa? Iata 3 sfaturi pentru o locuinta cu un aspect armonios!
Next post Alege echipa de experţi DDD Constanţa pentru o intervenţie de deratizare a şobolanilor