Cauți urgent un avocat penal bun?

Suntem mai mult decât siguri că cea mai grea parte la căutarea unui avocat penal bun este, de fapt, găsirea unei firme de avocatură care să și inspire încredere suficientă. Știm că nu este ușor să îți lași încrederea și toate problemele în palmele unor străini, dar te putem asigura că aceste căutări pot fi date uitării.

Buju Stanciu și Asociații este un birou de avocatură din București care activează pe o serie destul de variată de arii de expertiză. Acest lucru este posibil datorită competențelor multi-disciplinare cu care echipa de avocați se mândrește. De ce? Deoarece aceștia muncesc la dezvoltarea lor personală continuu pentru a-ți oferi cele mai profesioniste servicii din acest domeniu.

Citește în continuare pentru a afla de ce ar trebui să apelezi la noi atunci când ești în căutarea unui avocat comercial.

De ce Buju Stanciu și Asociații este cea mai bună firmă de avocatură

Vrei să afli ce ne recomandă pe noi de fapt pe lângă cei câțiva zeci de ani de experiență și muncă continuă? Serviciile noastre de avocatură sunt construite în jurul câtorva principii pe care noi le respectăm cu strictețe. Acestea sunt: responsabilitate, încredere, confidențialitate și dezvoltare profesională continuă.

Crezi că este greu să te lași pe mâna unor necunoscuți? Află acum, totuși, că echipa noastră este una formată din oameni cât se poate de serioși. Indiferent de problemă, rezolvările vor veni în cel mai scurt timp posibil.

 De ce să ai încredere în noi?

 1. Ascultăm cu mare atenție și analizăm în detaliu problemele tale pentru a forma cazul.
 2. Orice lucru spus între pereții biroului nostru, nu va păși în exterior.
 3. Lucrăm eficient pentru a-ți oferi răspunsuri la toate nelămuririle tale.
 4. Suntem responsabili și venim cu o analiză amănunțită a situației în care te afli.
 5. Punem clientul pe primul loc!

Cum te poate ajuta un avocat penal?

Necesitatea de a oferi sancțiuni și a urma un anumit set de reguli în ceea ce privește acțiunile neadecvate ale comportamentului uman se numește drept penal. Astfel, un avocat penal este un avocat expert în dreptul penal, dar ca să vă lămurim exact așa cum trebuie v-am oferit și o definiție mai amplă.

Un astfel de avocat e responsabil de aplicarea acestui set de reguli menționat anterior pentru a impune sancțiuni și pentru a-și proteja clienții. Un astfel de avocat găsiți chiar la firma noastră de avocatură!

Când aveți nevoie de un astfel de avocat? Aveti nevoie de un astfel de avocat dacă vă aflați în cel puțin unul dintre următoarele cazuri:

 • Infracțiuni rutiere ce cuprinde cel puțin una dintre situațiile prezentate acum: omor, furt, conducerea fără permis sau sub influența alcoolului/substanțelor interzise, accidente cu vătămări corporale, conducerea unui autovehicul furat sau fără a avea un permis de conducere, conducerea unei mașini cu acte expirate.
 • Cazurile ce au în vedere transportul sau deținerea de substanțe interzise.
 • Traficul de persoane.
 • Uciderea din culpă.
 • Deținerea de acte false.
 • Falsificarea actelor.
 • Darea sau luarea de mită.
 • Orice alte infracțiuni.

Dreptul penal include un set de norme care a fost creat pentru a rezolva conflictele și probleme care apărute, așa cum am mai spus mai sus, drept consecință a comportamentului uman.

Contactează-ne cu încredere!

Când spui Buju Stanciu și Asociații spui de fapt următoarele lucruri:

 1. Încredere
 2. Responsabilitate
 3. Eficiență
 4. Muncă în echipă
 5. Disciplină
 6. Profesionalism
 7. Confidențialitate

Ceea ce ne caracterizează de fapt este dedicarea efectivă pe care o avem față de problemele care ne alcătuiesc cazurile. Din acest motiv, încercăm să lucrăm cât se poate de eficient și activ. Mai exact, pentru a oferi soluții și răspunsuri optime și prompte, deoarece problemele nu pot aștepta, indiferent de natura lor.

Fiecare client este important. Din acest motiv ne dedicăm trup și suflet pentru a ne asigura că totul decurge bine, atât la nivel de caz, cât și la nivel de relație cu clientul nostru. Buju Stanciu și Asociații este un birou de avocatură format din oameni pasionați care au muncit ani la rând pentru competențele lor.

Dacă încă simți că ai nevoie de mai multe informații pentru a te convinge că noi suntem cei mai potriviți oameni pentru tine și problema ta, ne poți face o vizită pe site. Te asigurăm că nu vei rămâne dezamăgit de ceea ce vei găsi la noi!

Previous post MS Diana a oferit croaziere cadou sportivilor premiați la Gala Canotajului Românesc 2022
Next post Cum ajută Agenția AllmaDesign întreprinderile să prospere online