Ce ar fi petrecerile fără Candy bar București?

Candy bar nunta sau candy bar corporate

Nu poate exista o petrecere în ziua de azi fără un Candy bar adecvat care să conțină sortimente diferite de dulciuri si care să răsfețe fiecare invitat, sa faca petrecerea memorabila si sa gâdile papilele gistative.

Magicake, atelierul tău preferat de deserturi premium, sare în ajutor aici cu pregătirea deserturilor pentru amenajarea unui Candy bar la preț bun și pe cinste care să dea un surplus de plăcere evenimentului organizat, indiferent de ce fel ar fi acesta. Un Candy bar București merge și la nuntă, și la botez, nu ține cont de contextul petrecerii.

Totodată, se poate organiza chiar și la oricare eveniment al oricărei companii câte un sweet corner, o zonă cu prăjituri și dulciuri care să stea la dispoziția fiecărui participant în cazul în care intervine pofta de ceva dulce în mijlocul afacerilor.

Pregătirea unui Candy bar nu incepe atunci cand se amesteca primele ingrediente, ci cu mult timp inainte. Atunci cand se poarta primele discutii despre tematica evenimentului si despre gusturile celor care isi doresc acest candy bar. In functie de primele informatii se decide componenta candy bar-ului, dar mai ales felul in care acesta va fi personalizat.

Ulterior, pregatirea si asamblarea efectiva a candy bar-ului vor fi exemple de profesionalism din partea acestui mic atelier de dulciuri artizanale din Bucuresti – Magicake.

Calitatea produselor și prospețimea acestora este asigurată, iar cât despre gust nu mai are rost să se aducă în discuție, este magistral!

Pret candy bar Bucuresti

Atât meniul în sine, cât și prețul se discută în funcție de eveniment, de câte persoane sunt și de ceea ce preferă organizatorul efectiv. Prețurile sunt flexibile, proporționale cu numărul de persoane prezente la petrecere.

Viziunea cofetarilor de la Magicake e un pic diferita: “Noi incercam sa discutam cu clientii nostri mai puțin despre costuri și mai mult despre calitate. La finalul unui eveniment – nunta, botez, aniversare, conferință etc – nimeni nu va spune “felicitari pentru acest candy bar ieftin”, dar toti vor intreba “cine a facut candy bar-ul? A fost genial, vreau si eu contactul celor de la Magicake”.

Candy bar-ul poate fi personalizat în funcție de preferințe, iar extra-costul va fi calculat în funcție de volum și de complexitate. Evident, se asigură asamblarea Candy bar-ului, cât și certificatul de conformitate și factura fiscală.

Candy bar-ul poate să conțină mini-cannoli cu cremă de ricotta și fistic, brownie cheesecake, cookies cu ciocolată, mini-eclere cu cremă de vanilie și frișcă, dar și cu cremă de ciocolată, fistic și cafea. În același timp, se mai poate opta și pentru mini-tarte cu cremă de lămâie sau mango + bezea italiană și nu numai, dar și pentru ciocolata tradiționala de casă cu fistic, merișoare și petale de trandafiri. Ciocolata de casă nu se oprește doar la această rețetă, se poate opta și pentru cea cu cacao, alune de pădure, caju și merișoare. Dacă simți nostalgia copilăriei și a sărbătorilor, optează pentru cea albă, simplă.

Dacă se pune problema de o aniversare la birou sau într-un grup restrâns de prieteni, poți apela la o cutie cu dulciuri artizanale, sunt extraordinar de gustoase și vor rămâne pentru totdeauna o alegere foarte bună.

Răsfățul nu se oprește aici: la Magicake sunt multe alte minuni dulci care stau să fie savurate. Enjoy!

Previous post Cele mai neașteptate produse vândute de Black Friday
Next post Rochii de ocazie: cum le alegi si cu ce accesorii sa le asortezi pentru un look impecabil