Cele mai bune aplicații pentru descoperirea și ascultarea noii muzici

Cu atât de multă muzică disponibilă online, poate fi dificil să descoperiți noi artiști și melodii. Din fericire, există multe aplicații disponibile care vă pot ajuta să explorați și să descoperiți noile muzici. În acest articol, vom discuta despre cele mai bune aplicații pentru descoperirea și ascultarea noii muzici.

  1. Spotify Spotify este una dintre cele mai populare aplicații de streaming muzical și are o gamă largă de funcții de descoperire a noii muzici. În funcție de preferințele voastre, Spotify va sugera noi artiști și melodii în funcție de muzica pe care o ascultați deja și de playlist-urile pe care le-ați creat.
  2. Apple Music Apple Music este o altă aplicație populară de streaming muzical care oferă o gamă largă de opțiuni de descoperire a noilor artiști și melodii. Acesta vine cu un program de radio global, Beats 1, care oferă un mix divers de muzică și prezentatori de top, precum și funcția „Descoperiți” care vă poate recomanda noi artisti pe baza preferințelor voastre muzicale.
  3. SoundCloud SoundCloud este o aplicație de streaming muzical mai puțin cunoscută, dar care oferă o gamă largă de muzică independentă și underground. Aceasta oferă și funcția de descoperire a noilor artiști și melodii pe baza muzicii pe care o ascultați deja și pe baza tag-urilor și genurilor muzicale.
  4. Shazam Shazam este o aplicație utilă pentru a identifica melodii pe care le-ați auzit la radio, în magazin sau la televizor. De asemenea, oferă și o funcție de descoperire a noilor melodii, prin intermediul unei secțiuni numită „Descoperiți”.
  5. Bandcamp Bandcamp este o aplicație care permite artiștilor independenți să își încarce muzica și să o vândă. Acest lucru înseamnă că puteți descoperi noi artiști și melodii care nu sunt disponibile în alte locuri. De asemenea, oferă o secțiune de recomandări de muzică care vă poate ajuta să descoperiți noi artiști și melodii.
Previous post Cum să găsești cel mai bun profesor de muzică pentru nevoile tale
Next post Istoria și semnificația simbolurilor din industria muzicală