Clinica medicală din România care-ți oferă intervenții unice și sigure!

Care este cea mai recomandată clinică medicală din București și care sunt serviciile medicale de care poți beneficia? Iată mai multe informații!

De-a lungul istoriei și în tandem cu dezvoltarea noilor tehnologii, practica medicală a progresat atingând cote ce aparțineau de domeniul SF-ului pentru generațiile anterioare. Practicile medicale tradiționale devin văzute ca relicve ale trecutului, în timp ce practicile contemporane devin din ce în ce mai apreciate datorită dezirabilității și semnificației lor crescute. În România, nu există multe unități medicale care să fie capabile să execute proceduri noi, ce se bazează pe tehnologia actuală, de ultimă generație. Acest lucru se datorează, pe de o parte din lipsa de profesioniști medicali cu pregătire în domeniu  și, în egală măsură este cauzat de lipsa tehnologiei, a aparaturilor medicale performante sau a modernizării precare de care unele instituții au avut parte.

Una dintre puținele locații din România unde este posibil să primiți consultații de specialitate de la doctori de renume chiar și online, tratamente și proceduri non-invazive de ultimă generație, pentru o gamă largă de afecțiuni este Clinica Arca Life. Dotată cu aparatură performantă și de înaltă precizie, având o echipă dinamică și comunicativă și sub conducerea unora dintre cei ma apreciați medici din România, Clinica Arca Life este un etalon de calitate în domeniul medical oferind intervenții unice și sigure!

Spunem intervenții unice pentru că performanța aparaturii prezente doar în clinica noastră, le poate oferi, și spunem sigure, pentru că funcționăm după cele mai înalte standarde de sanitizare, dar și pentru că specialiștii noștri urmăresc recuperarea rapidă și rezultatele optime pentru pacienții noștri, fără costuri ascunse și cu un profesionalism ce ne-a adus recunoașterea.

Endoscopia spinala a herniei de disc este una din multele proceduri unice pe teritoriul țării, ce se realizează în cadrul clinicii Arca Life București. Este o operație cu precizie 100%, bazată pe tehnologie din Germania si realizată de un medic chirurg specializat în endoscopie spinală și cervicală. Este o intervenție ce necesită doar o incizie fină de aproximativ 1 cm și are un timp de recuperare record.

O altă operație incomparabilă pe tertitoriul nostru și prezentă în clinica noastră este Endoscopia de canal carpian, efectuată cu aparatură de import din SUA și o recuperare atât de scurtă încât este numită de mulți miraculoasă.  Operația durează aproximativ 30 de minute și externarea este la doar câteva ore post operatorii. Aproape magic!

Tot cu aparatură modernă din SUA realizăm și Edoscopia fasciei plantare , iar artrozele in stadii  inițiale sau intermediare, fisurile sau rupturile de menisc, leziunile ligamentare, luxațiile recidivante, depozitele de calciu și multe alte afecțiuni cu indicații chirurgicale ortopedice, se trateaza la ArcaLife cu aparatură americană ultra-modernă de către chirurgi specializați in artroscopie. Că discutăm aici de articulația de genunchi, umăr, șold sau gleznă, toate au aceeleași atribute: fără durere, incizii fine și de precizie, timp de recuperare rapid și rezultate de excepție, durabile.

Descoperă așadar, în clinica noastră TESSYS – CESSYS, noile operații de endoscopie spinală pentru hernia de disc lombară sau cervicală și află mai multe detalii despre Smart Release ECTR – noua procedura de eliberare a nervului median din tunelul carpian. De la tratamente non invazive la chirurgie ortopedică avansată, aici le găsești pe toate! Da, putem face ca un mic disconfort să dispară, putem trata încă din fază incipientă diverse afecțiuni și avem toată pregătirea, experiența și aparatura necesară pentru cele mai complicate și complexe proceduri. Nu trebuie decât să alegi modalitatea de contact. Poți opta pentru o consultație la distanță pentru a cere o opinie secundară, sau te poți programa direct la sediul clinicii noastre din Strada Jiului, nr. 131, sector 1, Bucuresti.  

Arca Life este locul unde specializările și competențele medicilor sunt depășite doar de pasiunea acestora și unde aparatura folosită nu se află în normele naționale, ci la cele mai înalte standarde internaționale. Că ai nevoie de consultația unui specialist sau poate doar dorești o opinie secundară asupra unui diagnostic primit, aici știi că găsești mereu ceea ce cauți sau poate chiar puțin mai mult.

Previous post Display Arduino – ce este şi la ce se foloseşte!
Next post La ce pret poti inchiria o nacela?