Cu ce să te îmbraci în zilele în care nu ai chef de nimic? Iată 3 ținute ușor de realizat

Toată lumea are zile în care simte că nimic nu merge așa cum ar trebui, poate din cauza condițiilor meteo sau a unui conflict la muncă ori în familie. Un lucru este sigur: atunci când nu ne simțim bine, nici nu ne pasă să arătăm atât de bine! Însă, chiar și în momentele în care nu avem chef de nimic, există câteva variante prin care poți arăta bine, fără să depui prea mult efort.

Iată 3 dintre ținutele pe care le poți concepe în zilele în care starea ta interioară nu este cea mai bună:

Ținută formată din trening și pantofi sport

Indiferent că ai ales să-ți petreci toată ziua în casă, purtând cel mai confortabil trening pe care puteai pune mâna, ori că vrei să mergi să-ți cumperi o cafea pentru a-ți îmbunătăți ziua, ar merge să te îmbraci în ceva mai lejer. Oricum, alege să porți această ținută cu încredere!

Atitudinea spune totul! Sunt o mulțime de persoane publice, admirate în spațiul online tocmai pentru puterea lor de a-și afirma, cu lejeritate, preferințele stilistice, fără a le fi teamă de ce va spune lumea. Mai mult decât atât, multe dintre ele aleg să poarte cu încredere piesele vestimentare dorite, conferind astfel ținutei, un aer chic inedit. Evident, treningul este o piesă vestimentară la care apelează frecvent chiar și acestea când nu au chef de a compune o ținută prea elaborată.

Jeansi, tricou alb și pantofi sport

Indiferent de gen ori de vârstă, a apela la o astfel de combinație te poate scoate din orice încurcătură vestimentară. În plus, arată extrem de bine și îți oferă acel look la care visezi. Alegând o pereche de jeansi, un tricou alb și o pereche de pantofi sport de damă aici, de pe site-ul modlet.ro, te poți bucura de un look pe măsură. Simte-te confortabil în ținutele de zi cu zi și bucură-te de lejeritatea pe care ți-o oferă un outfit casual sau sport!

Outfit format din rochie și pantofi confortabili

Rochiile pot fi sport și confortabile, numai bune de purtat în acele zile în care nu ai chef să te aranjezi. Dacă urmează să mergi la locul de muncă, poartă rochia preferată, un sacou, o pereche de pantofi confortabili și adaugă o geantă mare. Pentru a crea o ținută mai sport casual, îndreaptă-ți atenția spre o pereche de sneakersi.

Așadar, lejeritatea și frumusețea pot veni la pachet! Ține doar de fiecare persoană cum alege să combine piesele vestimentare, încălțămintea și accesoriile.

Surse foto: pixabay.com

Previous post Dj LeOno – Imnul Romaniei Remix [Festival House Style] Deșteaptă-te române!
Next post Vrei să fii mai stabilă financiar ? TOP 4 joburi de care să te apuci