Cum alegi un studio de chat – criterii esențiale

Înainte să afli cum să alegi un studio de chat respectând câteva criterii esențiale, trebuie să menționăm faptul că la noi în țară activitatea desfășurată într-un studio de chat este reglementată legal. Dacă iei și tu în calcul posibilitatea de a lucra într-un studio de chat precum LCM Center, cu siguranță vrei să știi care sunt criteriile pe care trebuie să te bazezi în alegerea ta. Este o dilemă destul de frecventă în rândul tinerelor care se află la primul job de acest gen, mai ales, ținând cont de faptul ca la noi în România există peste 3000 de studiouri. Cel puțin atâtea își desfășoară activitatea în mod legal.

Alege un studio de chat care își desfășoară activitatea în mod legal

Sub nicio formă nu trebuie să accepți să lucrezi cu un studio de chat care nu oferă contract de muncă sau de colaborare ori care invocă tot felul de motive pentru a amâna semnarea unui contract. Cu alte cuvinte, alegând un studio de chat legal nu vei face decât să eviți riscul ca munca ta să fie exploatată.

Dispui de un program flexibil

Atunci când optezi pentru un studio de chat trebuie să te asiguri că acesta îți oferă posibilitatea de a-ți stabili singură programul, în funcție de preferințele tale sau de cum îți este ție mai confortabil. Sigur vei avea nevoie de timp liber pentru a te ocupa și de alte aspecte din viața ta, cel mai adesea viața agitată de studentă. Drept urmare, un program flexibil este mai mult decât binevenit. Într-un studio de chat renumit precum LCM Center din Timișoara, vei avea posibilitatea și de a alege zilele în care lucrezi, dar și orele. Tot studioul mai sus menționat, LCM Center, îți oferă atât suport tehnic, cât și suport pe partea de mesagerie – acestea pot fi cele mai mari avantaje pentru modelele la început de drum.

Informează-te despre beneficiile oferite

Chiar dacă suma de bani câștigată de un model videochat pe lună poate fi mai mult decât suficientă, există studiouri de chat care se disting prin faptul că oferă bonusuri și numeroase alte beneficii, precum vacanțe în destinații populare sau diferite vouchere ce pot fi folosite în saloanele de frumusețe. Cel mai bine este să alegi un astfel de studio de chat, care oferă beneficii angajatelor și care te motivează prin beneficiile oferite.

Mediu prietenos și camere amenajate tematic

Într-un studio de chat, unde investițiile există cu adevărat, vei găsi încăperi amenajate frumos, diverse culori, dar și diferite tipuri de amenajări de la vintage, clasic, boho și multe altele. Într-un asemenea tip de firmă, vei găsi chiar și un colectiv extrem de prietenos, te vei putea împrieteni cu colegele tale, care te pot ajuta, dar îți pot deveni și prietene în timpul liber.

Citește cu atenție contractul înainte de a-l semna

În contractul pe care îl semnezi cu studioul de chat trebuie să fie precizat în mod clar modul în care se calculează venitul pe care îl primești, programul de lucru, dacă vei primi sau nu beneficii extra și responsabilitățile pe care le ai ca angajată a studioului de chat respectiv.

Previous post Bucura-te de un pranz vegan sanatos, in fiecare zi
Next post Cadouri corporate care aduc succes