Cum să te îmbraci elegant ca femeie înaltă – Sfaturi de la stiliști de care trebuie să ții cont

Alegerea unei ținute elegante poate fi o misiune dificilă pentru oricine, însă pentru femeile de statură mai înaltă acest lucru vine cu un nou set de provocări. Ele se pot întreba ce modele ar fi încântatoare și le-ar pune statura în evidență într-un mod armonios? Cum pot găsi piese cu tivuri sau mâneci nici prea lungi și nici prea scurte? 

Din fericire, casele de modă și magazinele de fast fashion au început să integreze în colecțiile lor piese vestimentare care se potrivesc grozav și persoanelor mai înalte. 

Citește mai departe pentru a descoperi ce fel de articole vestimentare sunt potrivite pentru femeile de statură înaltă: 

  1. Optează pentru rochii, fuste maxi sau midi

Rochiile și fustele (indiferent dacă sunt lungi sau de lungime medie) reprezintă alegeri pentru foarte bune pentru femeile înalte. Aceste tipuri de piese vestimentare vor ajuta la evidențierea trăsăturilor, a lungimii picioarelor și vor crea un echilibru între proporții. Rochiile midi și maxi în special, sunt un element de bază din garderoba oricărei femei, datorită versatilității lor. De asemenea, rochiile midi mulate de la StarShinerS se armonizează foarte bine cu curburile naturale ale corpului, accentuând înățimea purtătoarei într-un mod foarte sofisticat. Alege rochii elegante de aici și strălucește cu încredere!

  1. O salopetă poate schimba totul

Chiar dacă salopetele au fost considerate mai degrabă piese casual de vestimentație, acest lucru este foarte departe de adevăr. Există multe modele de salopete care folosesc materiale și croiuri elegante, care se vor potrivi foarte bine și în cazul femeilor mai înalte. În partea de sus a salopetei, poți opta fie pentru gulere mulate, fie pentru decolteuri care îți vor pune în evidență gâtul lung ca de lebadă. Partea de jos poate să fie evazată, sau poate să urmeze îndeaproape linia piciorului. În cazul în care aceasta este prea lungă, poți ajusta salopeta la un atelier de croitorie. 

  1. Topuri și jachete care te pun în evidență 

Ca femeie înaltă, trebuie să te folosești de toate atuurile chiar și când vine de partea superioară a corpului. Așadar, când alegi o bluză sau un top, asigură-te că acestea au fie un gât rotund, fie un decolteu în V, având rolul de a-ți alungi și mai mult silueta. Mânecile clopot ale cămășilor pot fi și ele un detaliu interesant. În plus, pentru a crea mai multe straturi, poți opta pentru un blazer care îți pune în evidență umerii și talia. Stilul actual peplum funcționează foarte bine pentru femeile înalte, conturând o imagine foarte elegantă. 

  1. Accesorizarea și încălțămintea fac diferența

Pe lângă articolele vestimentare de bază, este foarte important să alegi pantofii și accesoriile potrivite. Dacă vrei să alegi pantofi cu toc la o ținută elegantă, optează pentru un toc stiletto, până în 8-10 cm, sau pentru o pereche de platforme trendy. La partea de accesorizare, colierele lungi și voluminoase pot capta atenția privitorului în zona gâtului. În ceea ce privește mâinile, poți adăuga câteva brățări supradimensionate, cu pietre prețioase sau semiprețioase. Bineînțeles, un outfit elegant nu poate fi complet fără o geantă deosebită, care se asortează cu restul pieselor vestimentare alese. 

Așadar, poți aplica cu încredere aceste sfaturi simple și rapide atunci când vrei să îți creezi un outfit elegant, care va atrage numai priviri admirative!

Sursă foto: StarShinerS.ro

Previous post Intrebari pe care trebuie sa ti le pui daca vrei sa devii sofer de camion
Next post Ce sunt panourile solare cu tuburi vidate și care sunt avantajele acestora?