Cum trebuie să fie bocancii potriviți pentru airsoft

Airsoft este cel mai realist joc cu tentă militară. În acest joc se strâng două echipe care simulează un conflict militar. Armele utilizate în jocul de airsoft imită foarte bine armele reale și folosesc bile de plastic pentru a nu provoca răni grave.

Jocul de airsoft se practică, în proporție de 90%, pe terenuri accidentate. Este un joc de exterior pentru a fii cât mai realist posibil și pentru a pune în scenă cele mai tari situații cu care se întâlnesc doar militarii adevărați. Pentru a practica în siguranță acest sport e important să cunoști foarte bine regulile. De asemenea, trebuie să ai un echipament ce te va ajuta să fii mobil, să ai dexteritate și să te miști foarte ușor pe terenul de joc. Perechea de bocanci militari este unul din cele mai importante componente ale echipamentului.

Dacă ești un jucător activ ce umblă foarte mult pe teren, atunci ai nevoie de mobilitate. O pereche prea grea va face dificil parcursul tău pe traseu. Iată cum trebuie să fie bocancii potriviți pentru airsoft:

La interior

Materialul utilizat în interiorul bocancului trebuie să fie potrivit pentru izolație. Perechile de bocanci de la NRG sunt special concepute pentru acest tip de sport. Acestea au o izolație din material Thinsulate. Este un material care permite confortul piciorului pe o perioadă lungă de timp. Echilibrează eficient temperatura la un nivel optim indiferent de condițiile climatice. Branturile se îndepărtează pentru curățarea ușoară de după meci. Un bocanc bun trebuie să aibă talpă moale și parte frontală să fie prevăzută cu întărituri din plastic pentru a atenua eventuale șocuri.

La exterior

Calitatea bocancilor în jocul de airsoft Bucuresti influențează foarte mult randamentul tău. Mersul o perioadă lungă de timp pe drumuri de munte poate să îți provoace chinuri groaznice dacă nu ai bocanci militari potriviți. Exteriorul bocancului trebuie să fie fabricat din piele naturală. Aceasta se prelucrează cu atenție pentru a face partea frontală dintr-o singură bucată de piele. La cusături sunt utilizate de regulă materiale textile precum nailonul împletit de 1.200 den. Talpa bocancului trebuie să fie dintr-un material moale atașându-se de restul bocancului prin vulcanizare.

Dacă ai găsit o pereche de bocanci care se potrivesc în mare parte descrierilor de mai sus, atunci ești gata să te aventurezi în siguranță. Nu mai rămâne decât să alegi o replică de armă potrivită stilului tău de joc și restul echipamentului. Găsește cel mai bun teren de airsoft și provoacă-ți gașca la distracție.

Previous post 5 raisons d’avoir une piscine Genève
Next post Servicii SEO de calitate oferite de o agenție din Alba Iulia