De ce să alegi parchetul stratificat din stejar pentru casa ta?

Cauți pardoseală potrivită pentru casa ta? Parchetul stratificat răspunde atât nevoii pentru a monta un parchet potrivit pentru încălzire în pardoseală. În plus,  lemnul de stejar este considerat a fi completare pentru orice cămin care emană senzația de confort și căldură din primele momente în care s-a creat contactul vizual. Astfel parchetul stratificat cu strat de uzura din lemn de stejar este o alegere elegantă, utilă și practică pentru tine.

Motive pentru care merită să alegi parchet stratificat cu strat de uzură din lemn de stejar

Un motiv pentru care parchetul din stejar este apreciat și popular printre oamenii care îl aleg este desenul pe care îl au fibrele lemnoase care oferă un aspect atemporal întregii locuințe. Modelul este unul distinctiv și parchetul îmbracă numeroase nuanțe plăcute, calde, care oferă instantaneu privitorului senzația unui cămin primitor. În plus, parchetul din stejar se potrivește perfect oricărui tip de amenajări interioare, chiar și celor moderne.

Un aspect demn de luat în considerare atunci când vine vorba despre parchet lemn de stejar este longevitatea și rezistență pe care le demonstrează. Poate să te servească excelent pentru generații întregi dacă este întreținut corespunzător. Desigur, de-a lungul timpului, atunci când observi că parchetul și-a pierdut din strălucire va trebui să soliciți serviciile unui profesionist pentru a-l recondiționa. Însă, acest efort va merită să fie făcut deoarece parchetul din lemn de stejar este unul cu aspect deosebit.

Esențele din lemn masiv reprezintă o alegere inspirată deoarece completează armonios design-ul interior și pune în valoare calitatea unei încăperi.

În cazul în care ai decis că parchetul din stejar este cea mai potrivită alegere pentru casă ta, atunci trebuie să știi că vei putea găsi pe piață parchet stejar masiv sau stratificat, dar ăn acest articol ne concentrăm asupra parchetului triplustratificat din oferta Decolandia.

Ca informație: cele două tipuri de parchet lemn se diferențiază între ele prin modul de fabricare. Cel masiv este fabricat dintr-o singură bucată de lemn iar cel stratificat este produs din mai multe straturi de lemn încrucișate. Având o rezistență deosebită și mai multă stabilitate dimensională, are o capacitate mai ridicată de a-și păstra calitatea de-a lungul timpului.

Un tip de parchet  stratificat care te va servi pe viață

Pentru a te putea bucură cât mai mult de noul tău parchet din lemn de stejar este recomandată o întreținere periodică. Dacă dorești să eviți că suprafață să fie zgâriata în momentul în care muți mobilierul folosește o bucată de pâslă pentru protecție care poate fi găsit în orice magazin de bricolaj.

Acest parchet stejar reprezintă o alegere potrivită pentru cei care pun calitatea mai presus de toate. Având numeroase avantaje și calități care merită să fie luate în considerare este o investiție care merită să fie făcută din plin. Casă ta va capătă un aspect mai plăcut și design-ul interior va fi pus în valoare de această esență de lemn apreciată atât de mult încă din cele mai vechi timpuri.

Previous post Ceasul de mână pentru femei, o extensie a personalității tale
Next post Ce trebuie să pui pe tăvița pentru tăierea moțului?