Descoperă frumusețea ușilor glisante, în acest an

2022 calcă pe urmele anilor trecuți punand un accent tot mai mare pe sănătatea mintală și pe modul în care aceasta se reflectă în casa și in spațiul nostru de lucru. Spațiul deschis care este inundat de lumină naturală devine o temă comună în casele care se concentrează pe bunăstarea oamenilor și in birourile care speră că puțină vitamina D va face ziua de lucru să treacă mai repede!

Din păcate, începerea renovării casei sau startul unui nou proiect poate fi copleșitor – de aceea, am adunat in acest articol o serie de informații despre caracteristicle, beneficiile și stilurile usilor culisante – un element atat de vital in casele si birourile noastre.

Alegerea ușii glisante potrivite 

Să decizi cum vrei să arate și cum sa functioneze… pentru tine, angajații tăi și clienții tăi este o decizie importantă de luat. Dacă administrezi o afacere în HORECA, s-ar putea să-ți dorești o ușă glisantă cu suprafața vitrată cat mai mare, în cat mai multe canate cu deschidere automată. Pentru “acasă”, provocarea este la fel de mare.

Ce tip de ușă de sticlă este potrivită pentru mine?

În funcție de proiectul tau, poti prefera o ușă glisantă din PVC ori aluminiu, de diferite dimensiuni, cu variate functii. Gasesti la HELIOS o multime de opțiuni.  

Tipuri de opțiuni de proiectare a culisantelor

Experții ințeleg că designul fiecărei usi este incredibil de important – mai ales dacă nu căutați o ușă simplă, tradițională. Ai nevoie de opțiuni de design nelimitate, care vă vor  împrospăta si revigora casa. Modelele Helios sunt personalizabile pentru a crea o adevărată piesă de rezistenta, in orice tip de cladire.

  • Doresti o nuanță unică a ușii? Gaseste paletarul generos in culori, combinatiile unice sau chiar variante de produs bicolor.
  • Dacă esti pasionat de cat mai multă lumină naturală, precum și de reducerea sunetului, aceste opțiuni iti vor ajuta proiectul.
  • Vrei sa pastrezi eficienta energetica a locuintei tale? Usile te vor ajuta!
  • Ce facem cu siguranta familiei noastre? Nu, nu o compromitem – cu mai multe tipuri de feronerie și mânere diferite din care puteți alege, vă puteți bucura de o ușă uimitoare care vă va oferi siguranță și securitate. Azi, ușile de sticlă sunt robuste, fiabile și sigure. Astfel, ele devin alegeri potrivite pentru familii cu copii, animale de companie și chiar nevoi și cerințe speciale.
  • Vrei sa economisesti spatiu? Ușile de sticlă sunt o soluție excelentă pentru provocările de planificare a spațiului. Treci acum de la tradiționala usa batantă sau desparte cu stil un spațiu (poate chiar pentru biroul de acasa).
  • O casa pasiva? Glisantele sunt fabricate din sticlă si PVC astfel ca pot atinge coeficienti de izolare termica foarte buni in conditiile unui montaj profesional realizat cu produse specializate. În multe cazuri, ușile de sticlă devin alegerea implicită pentru dezvoltatorii și constructorii ecologici, ce tin cont de normele de eficienta energetica de azi.

Sfatul nostru?

Fa-ti aici o programare rapida si te bucuri de un tur ghidat si consultanta in alegerea modelelor potrivite de culisante pentru casa ta!

Unul din reprezentantii de vanzari Helios iti va oferi consiliere si recomandari conform solicitarilor functionale si estetice de care ai nevoie.

Previous post Formatie LIVE pentru evenimentul tau  – Formatia Fantastic !
Next post Criza din piața de construcții și  proiectele de infrastructură din România. Analiză