Esti proprietarul unei afaceri si nu ai numarul unui service frigo pe apelare rapida? Iata de ce ar trebui sa-l ai!

In ziua de astazi, mai toate afacerile au nevoie de instalatii frigorifice pentru a pastra anumite produse sau materii prime la rece. Drept urmare, este de la sine inteles de ce afacerile tip service frigo sunt la mare cautare.

Totusi, nu multi proprietari de afaceri inteleg pe deplin cat de mare nevoie au de un asemenea service, mai ales in caz de urgenta. Asadar, de cele mai multe ori, acestia afla la ce firme pot apela atunci cand este prea tarziu si cand o defectiune a unei instalatii frigorifice a cauzat deja pierderi substantiale.

Pentru a evita dificultatile privind administrarea afacerii tale si pierderea profiturilor, iata cateva motive pentru care ar trebui sa ai numarul unui astfel de service pe apelare rapida!

Cand ar trebui sa contactezi un service frigo?

Ar trebui sa vorbesti cu reprezentantii unui astfel de service din momentul in care stii sigur ca vei avea instalatii frigorifice in incinta afacerii tale – sau va trebui sa administrezi o afaceri ce are asemenea instalatii.

Astfel, profesionistii iti vor recomanda, in cazul instalarii de echipamente, modelele cu o eficienta ridicata, dar si locul optim de instalare. Apoi, in cazul administrarii, acestia iti pot pune la dispozitie servicii de analiza si investigatii pentru a descoperi in ce stare se afla instalatiile frigorifice si daca aceastea pot fi eficientizate.

Care sunt serviciile esentiale oferite de un astfel de service?

Un service frigo poate oferi de toate – de la vanzare instalatii frigorifice pana la instalare, monitorizare, mentenanta regulata si preventiva, dar si interventii de urgenta. Pe scurt, te poti baza pe o singura societate cand vine vorba de siguranta si eficienta instalatiilor tale.

Evident, cea mai importanta parte este sa stii exact ce service iti poate oferi toate aceste servicii si sa intri in legatura cu el din timp. Nu uita ca o defectiune poate fi reparata mai repede daca instalatorul iti cunoaste deja instalatia.

Astfel, desi o inspectie initiala reprezinta un cost in plus pentru afacerea ta, aceasta te poate ajuta sa economisesti bani pe termen lung.

De ce ar trebui sa tii legatura constant cu service-ul tau?

Orice defectiune sau schimbare a modului de functionare al instalatiilor tale frigorifice ar trebui raportat specialistilor. Chiar si schimbarea sunetului produs de o instalatie poate fi inceputul unei probleme serioase – daca esti destul de grijuliu, un sunet mai dubios poate fi atat inceputul, cat si sfarsitul unei probleme, fara complicatii!

Mai apoi, inspectiile regulate te pot ajuta sa gaseti noi moduri prin care poti imbunatati eficienta energetica a instalatiilor tale frigorifice. Expertii unui service frigo pot aduce in discutie noi componente care te pot ajuta si care iti pot face viata mai usoara, atat tie, cat si afacerii tale.

Tocmai de aceea nu este niciodata recomandat sa iti amintesti de service-ul tau doar atunci cand ai o problema grava de rezolvat.

Daca nu ai inca un contract cu un service frigo profesionist, apeleaza cu incredere la specialistii din cadrul echipei ServiceFrigOnline – cu multa grija, atentie si responsabilitate, acestia iti tin afacerea si instalatiile la rece, in continua eficienta energetica!

Previous post Cauti firma de paza ideala pentru afacerea ta? Iata cum ar trebui sa actioneze agentii acesteia!
Next post 3 motive pentru care ar trebui sa apelezi la servicii de promovare Google Ads!