EURO 2020. Mijlocașul Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, fără a fi lovit, în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda. Medicii au încercat să îl resusciteze, dar nu este clar dacă au reușit. Meciul este deocamdată suspendat.

euro-2020-mijlocasul-christian-eriksen-s-a-prabusit-pe-teren,-fara-a-fi-lovit,-in-timpul-meciului-dintre-danemarca-si-finlanda-medicii-au-incercat-sa-il-resusciteze,-dar-nu-este-clar-daca-au-reusit-meciul-este-deocamdata-suspendat.

Fotbalistul danez Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren în minutul 43 al primei reprize, fără a fi fost lovit. Au urmat minute de liniște tensionată, în care medicii au încercat să îl resusciteze, inclusiv cu un defibrilator, iar coechipierii lui, plângând, au făcut un zid în jurul său, pentru ca momentul să nu poată fi surprins de camerele de luat vederi.

Ulterior Christian Eriksen a fost scos pe targă de pe teren, iar meciul a fost suspendat. Nu se cunoaște starea lui. Fotbalistul are 29 de ani și joacă la Internazionale Milano.

Selecționata daneză joacă acest prim meci împotriva Finladei, acasă, pe stadionul din Copenhaga.

Știrea se actualizează

Sursa stire biziday.ro