Franța. Violențe la meciul de fotbal dintre Nice și Marseille. Suporterii lui Nice au intrat pe teren după ce l-au lovit cu o sticlă pe Dimitri Payet, iar acesta a aruncat-o înapoi. Meciul a fost suspendat.

franta-violente-la-meciul-de-fotbal-dintre-nice-si-marseille-suporterii-lui-nice-au-intrat-pe-teren-dupa-ce-l-au-lovit-cu-o-sticla-pe-dimitri-payet,-iar-acesta-a-aruncat-o-inapoi-meciul-a-fost-suspendat.

Partida, din etapa a treia a campionatului Franţei, a fost întreruptă în minutul 76, după ce Dimitri Payet a fost lovit, iar pe teren a început o bătaie generală. Arbitrul a decis suspendarea meciului, în condițiile în care jucătorii lui Marseille au refuzat să mai intre pe teren.

De altfel, fanii lui Nice au aruncat pe tot parcursul meciului cu sticle în jucătorii echipei adverse. La momentul producerii incidentului, scorul era 1-0 pentru Nice. Imagini publicate pe Twitter cu jucătorii lui Marseille arată că unii dintre ei au fost răniți în timpul aglomerării de pe teren.

În urmă cu două săptămâni, la un alt meci, dintre Marseille și Montpellier, fanii au aruncat cu sticle în jucători pe toată durata meciului, fiind lovit câte un sportiv din fiecare echipă, însă atunci situația nu au degenerat.

Surse alternative: BBC, ESPN, The Guardian

Sursa stire biziday.ro