Gadgeturile smart – accesoriul ideal pentru iubitorii de sport

Practicarea sporturilor de orice natura impune un grad mare de responsabilitate pentru corpul si sanatatea ta. De aceea, trebuie sa fii mereu in controlul functiilor vitale si, pentru a putea face asta, mai intai trebuie sa le poti monitoriza. In acest sens au fost create bratarile pentru fitness, un dispozitiv compact si eficient care sa te ajute sa obtii in timp real toate informatiile de care ai nevoie.

Cumpara bratari fitness inteligente de la iUni si te bucuri de toate avantajele pe care le poate aduce tehnologia asupra activitatilor fizice. 

Iata care sunt cele mai importante functii pe care acestea le indeplinesc:

Masoara ritmul cardiac

Inima este unul dintre cele mai importante si solicitate organe din timpul activitatilor fizice. Un ritm cardiac neregulat sau prea ridicat ar putea semnala o problema de sanatate sau efectuarea gresita a anumitor practici sportive. Astfel, avand mereu acces la felul in care acesta se modifica pe parcursul antrenamentului, vei sti cum sa iti dozezi efortul pentru a nu pune o prea mare presiune pe ea.

Monitorizeaza numarul de pasi efectuati zilnic

Dat fiind faptul ca beneficiezi de un sistem care sa numere in permanenta numarul de pasi efectuati, iti poti seta mai usor un obiectiv concret pe care sa il indeplinesti zi de zi. Acest lucru ar fi mai greu de realizat in absenta bratarii.

Contorizeaza toate datele importante pentru anumite perioade de timp

Bratarile fitness sunt prevazute cu sisteme inteligente care sa asimileze si sa inmagazineze toate datele importante pentru un sportiv. Acest lucru nu doar ca este benefic la momentul efectuarii actului in sine, ci reprezinta un adevarat ajutor pe termen lung. Ajuta la analizarea si constientizarea evolutiei ceea ce reprezinta un factor esential in atingerea anumitor obiective personale.

Reprezinta o sursa suplimentara de motivatie

Aceste dispozitive au implemente o functie care reuseste sa depisteze perioadele prea lungi de inactivitate. Astfel, se porneste un semnal sonor care nu se opreste decat dupa ce se inregistreaza un anumit interval de activitate. Timpii si detaliile se personalizeaza, insa aceasta este o metoda foarte eficienta de a combate sedentarismul.

Poate fi contactata la alte dispozitive proprii

Petru a beneficia de analize cat mai amanuntite se poate opta pentru conectarea bratarii la telefon sau computer, prin aplicatii specifice. Acest lucru asigura o imagine de ansamblu mai vasta si ofera posibilitatea accesarii mult mai multor functii, dincolo de cele disponibile pe micul ecran incorporat.

De ce sa optezi pentru modelele iUni?

Magazinul iUni este renumit pentru diversitatea produselor si modelelor pe care le pun la dispozitia clientilor. Mai mult, aici preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a-si permite achizitionarea device-ului preferat.

Sunt compacte si usor de folosit

Din punct de vedere al exteriorului, principalele avantaje pe care le poseda se concretizeaza la nivelul utilitatii. Nu sunt voluminoase, ceea ce inseamna ca nu vor cauza disconfort la purtare. De asemenea, prezinta doar cateva butoane de comanda, pornire/oprire, usor de depistat, putand fi accesate cu usurinta chiar si in miscare.

Au baterii foarte rezistente

Capacitatea bateriilor poate asigura, la o incarcare completa, zile intregi de utilizare fara probleme. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji ca anumite zile nu vor fi monitorizate din cauza bateriilor.

Rezista in conditii neprielnice

Dat fiind faptul ca activitatile fizice de cele mai multe ori nu se desfasoara in cele mai favorabile conditii, aceste dispozitive au fost realizate in asa fel incat sa nu se defecteze usor. Sunt rezistente la frig, apa, praf si socuri mecanice, fiind potrivite spre a fi utilizate in cadrul tuturor sporturilor.

Previous post Balize directionale – 3 lucruri la care trebuie sa fii atent in timpul achizitiei
Next post SARMIS CAPITAL INVESTESTE ÎN SMART ID DYNAMICS, LIDERUL SERVICIILOR DE AUTOMATIZĂRI INDUSTRIALE DIN ROMÂNIA