Hotel Fortuna din Eforie Nord este locaţia ideală pentru o vacanţă reuşită la mare

Ai început deja să îţi planifici escapada la mare şi cauţi cazare ieftină în Eforie Nord, dar fără să faci rabat de la calitate? Avem noi soluţia potrivită pentru tine şi buzunarul tău: Hotel Fortuna. Amplasat chiar în centrul staţiunii estivale, la doar 10 minute de plajă, acest hotel îţi pune la dispoziţie toate condiţiile necesare pentru ca tu, împreună cu cei dragi, să aveţi parte de câteva zile de relaxare şi deconectare la malul mării, la un raport calitate-preţ mai mult decât avantajos.

Spaţii de cazare amenajate modern pentru toate gusturile

Hotel Fortuna este întotdeauna nerăbdător să-şi găzduiască oaspeţii aşa cum se cuvine şi să le asigure acestora confort la superlativ. Această locaţie dispune de numeroase spaţii de cazare moderne, curate şi cu un decor elegant, dispuse pe patru nivele şi parter, acestea reprezentând un total de 142 de camere şi 16 apartamente. Prin urmare, indiferent dacă alegi să vii aici în cuplu, cu familia sau cu gaşca de prieteni, este imposibil să nu găseşti o opţiune de cazare potrivită, conform nevoilor şi preferinţelor tale. Toate camerele acestei unităţi de cazare din Eforie Nord sunt spaţioase şi dotate conform standardelor de 3 stele, beneficiind de facilităţi diverse precum paturi matrimoniale comode, mobilier nou, sisteme de climatizare, televizoare LCD, minibaruri, băi proprii, balcoane cu măsuţă şi scaune, Internet şi suport de rufe. Totul pentru ca tu să ai parte de o şedere cât mai plăcută, în care să nu îţi lipsească nimic.

Surse de relaxare şi atmosferă animată pentru toţii oaspeţii, de la mic la mare

La Hotel Fortuna, toţi oaspeţii sunt bineveniţi şi răsfăţaţi, indiferent de vârstă. În timp ce adulţii au acces aici la piscina cu apă sărată şi la centrul OASIS SPA cu saună uscată, masaj, jacuzzi şi zonă de destindere, cei mici se vor putea aventura în locurile de joacă interioare şi exterioare, Forthy Land & Forthy Play, şi se vor distra din plin în piscina Aqua Forthy cu tobogan, special destinată lor. Tot pentru prichindei, Hotel Fortuna are pregătite şi numeroase programe de animaţie şi divertisment, menite să-i implice pe aceştia în diverse activităţi interactive şi de creaţie, începând de la ateliere de pictură şi dansuri şi până la jocuri şi concursuri palpitante, care le vor stârni imaginaţia şi creativitatea.

Dar asta nu este tot! Pentru o experienţă de vacanţă completă, Hotel Fortuna îţi pune la dispoziţie şi restaurantul White Cruise Snack-Barunde te vei putea răsfăţa cu cele mai gustoase mâncăruri tradiţionale româneşti şi preparate internaţionale, dar şi posibilitatea de a-ţi potoli arşitape terasă, într-un ambient plăcut şi răcoros, sau de a petrece timp de calitate cu prietenii la Forthy Games, unde ai acces la biliard, air-hochey, fotbal de masă, ping pong, badminton şi şah, în limita disponibilităţii.

Acum sperăm că te-am convins de ce merită să alegi cazare în Eforie Nord la Hotel Fortuna. Aşa că nu mai pierde timpul, fă-ţi bagajele şi dă startul unei experienţe de vacanţă la malul mării de neuitat!

Previous post O firma de deratizare te scapa repede de daunatori!
Next post Formatie LIVE pentru evenimentul tau  – Formatia Fantastic !