Hotel Traian Caciulata

Singura statiune balneara din Romania cu cinci profiluri de cura de tratament este statiunea Calimanesti-Caciulata, din subcarpatii Getici. Datorita climatului bland cu influente continentale si fara variantii mari de temperatura, mii de turisti aleg sa isi petreaca anual concediul aici si sa se incarce cu energie. Ofertele de la Hotel Caciulata acopera cele mai diverse nevoi de tratament si cazare, prin pachete promotionale personalizate.

Preturile variaza in functie de perioada anului, astfel ca in sezonul de vara ofertele sunt mai greu accesibile si se adreseaza doar celor care se cazeaza minimum 6 nopti. Cazarea pentru copiii de sub 7 ani este gratuita daca nu se solicita pat suplimentar, iar pentru cei sub 14 ani se poate achita doar jumatate din contravaloarea cazarii. Conditiile difera in functie de ofertele selectate si serviciile incluse.

Pentru un sejur normal, de minimum doua nopti, fara mese incluse, trebuie sa platiti 136 de lei. Daca doriti si pensiune completa, pretul creste la 196 de lei. Ofertele cu cazare minimum 6 nopti si tratamente incep de la 255 de lei pentru cei asigurati si pot ajunge la 2500 de lei pentru cei fara asigurare medicala.

Hotel Traian Caciulata are trei stele si dispune de camere modernizate, dotate cu mobilier nou si echipate cu utilitatile necesare. Fiecare camera dispune de doua noptiere, birou, oglinda si baie cu grup sanitar, frigider, telefon si televizor color. In incinta hotelului exista conexiune cu wi-fi gratuit, iar turistii pot alege dintre cele 508 locuri de cazare. Hotelul dispune de 244 de camere duble si 10 apartamente.

Cei care doresc cazare Hotel Traian Caciulata au acces la restaurantul Traian si pot alege dintre meniurile traditionale, dietetice sau cele standard. Tot in incinta restaurantului se pot organiza, la cerere, mese festive sau simpozioane.

Hotelul dispune de propria baza de tratament, iar accesul la aceasta se face direct din hotel. Aici se pot face tratamente de tipul bailor galvanice, al curentilor diadinamici, curenti interferentiali, ultrasunete, aplicatii cu parafina si multe altele. Procedurile de tratament acoperite prin oferte sunt disponibile doar de luni pana vineri.

Oaspetii pot accesa piscina interioara cu ape termale si vor achita separat o taxa aditionala.

Ofertele pot fi accesate si achitate atat prin tichete de vacanta, cat si prin plati in lei sau euro, cu mentiunea ca tichetele de vacanta pot fi consumate numai cu minimum 5 zile inainte de rezervare. Acestea trebuie trimise prin fancourier cu maximum 24 de ore de la data efectuarii rezervarii.

Pentru plata in lei sau euro, rezervarile se pot face si cu trei zile inainte, daca mai gasiti locuri disponibile.

Nu sunt acceptate animalele de companie la Hotel Traian Caciulata, din dorinta de a proteja oaspetii aflati la tratament si in cautare de liniste. Daca sunteti in cautare de un loc in care sa va incarcati bateriile sau aveti nevoie de o serie de tratamente cu ape termale si minerale, atunci statiunea balneara este o locatie perfecta. Potrivita atat pentru cei varstnici, cat si pentru familiile cu copii, poate fi o solutie ideala de a imbina utilul cu placutul si de a va recastiga sanatatea!

Previous post Cinci cărți de citit în luna iubirii, lângă un pahar de vin din gama Domeniile Sâmburești
Next post Dr. Vanessa Youness, despre balneologie, numitorul comun dintre sanatate si relaxare!