Hrană câini sănătoasă

Cumpărarea sacilor și conservelor de hrană câini trebuie să fie adaptată în funcție de talie, rasă, dar și de nevoile animăluțului. Nu se recomandă de dat oase de la resturile alimentare, pentru că unii dintre ei nu le pot mânca și doar le înghit. Un asemenea lucru poate provoca diverse boli de digestie.

Pentru a alege cea mai bună hrană câini pentru animalul de companie, citiți cu atenție indicațiile. Datorită lor putem selecta cantitatea necesară, dar și hrană de care avem nevoie. Digestia acestuia poate fi afectată dacă în litiera acestuia este pus un nisip pisici și nu pentru câini. Pachetele de hrană câini sau conservele sunt destul de consistente și contribuie la alimentația sănătoasă.

Dacă dorim să le gătim, este important să alegem doar produsele ce pot fi consumate de câini. De asemenea, putem găsi diferite rețete care ne pot fi de ajutor. Putem întreba și veterinarul ce produse sunt necesare pentru ca nutriția să fie echilibrată.

Cum să aleg hrana câini pentru o alimentație sănătoasă?

Majoritatea magazinelor încearcă să vândă produse cât mai sănătoase pentru animale. Totuși, este bine să fim atenți și să citim mereu indicațiile de pe ambalaj. Nu se recomandă de cumpărat pachețele cu hrană câini care conțin conservanți și aditivi. Asemenea pachete pot fi dăunătoare pentru organismul animalelor.

Pentru ca produsele să fie benefice, ele trebuie consumate conform indicațiilor de pe ambalaj. De asemenea, nu lăsăm prea mult timp deschis un pachețel sau o conservă. Dacă produsele sunt consumate corespunzător, ele vor fi foarte utile pentru viața animalelor.

Chiar și pentru animalele de companie cu necesități speciale, se găsesc diferite pachețele cu hrană și de nisip. La Club 4 Lăbuțe găsiți o mare varietate de plicuri cu hrană câini și pisici, dar și nisip pisici și pentru câini.

Este greu de recomandat anumite produse pentru animale, pentru că fiecare organism este diferit. Astfel, unele animale pot avea nevoie de un gramaj mai mare , altele de un gramaj mai mic. Unele pot avea necesități de a consuma mai multe proteine, altele mai mulți carbohidrați. Totul depinde de vârsta, talia, rasa animalelor.

Specialiștii recomandă o dietă bogată în legume, carbohidrați și proteine. Ele se pot găsi în pachețelele alimentare destinate animalelor de companie. Cantitatea nu trebuie să fie exagerată, pentru că tot ce este prea mult, strică. O porție cu un pic din toate este suficientă pentru o dezvoltare echilibrată a animalelor.

Evităm neapărat să oferim ciocolată, nuci, ceapă sau alte produse. Ele dăunează și pot provoca apariția unor boli. De asemenea, hrană câini gătită cu mult ulei și sare nu se recomandă de a fi consumată de animalul vostru.

Citește mereu ce conțin sacii de mâncare și de nisip pisici

Atunci când procurăm pachete sau conserve de hrană câini, este esențial să citim informațiile de pe ambalaj. Ele ne ajută să selectăm cantitatea porției necesare și dacă respectă gramajul de care avem nevoie. Indicațiile sunt cele care ne ajută să alegem pachețelele potrivite de hrană. De aceea, mereu trebuie să fim atenți la tot ce scrie pe ele.

Alimentația animalelor noastre depinde de ceea ce cumpărăm noi. Dacă noi alegem să investim în produse sănătoase și de calitate, atunci ele cu siguranță se vor dezvolta armonios. Nu este o muncă deloc ușoară să selectăm hrană câini pentru animăluțul nostru. De aceea, se recomandă consultarea unui medic veterinar, care ne va ajuta să alegem cele mai eficiente produse.

Pet shop-ul club 4 labute vine cu o listă de sfaturi/recomandări pentru ca animăluțul dvs. să crească sănătos și fericit. Pentru a nu se îmbolnăvi de la bacterile din nisip pisici, recomandăm să folosiți nisip pentru câini. Facem tot posibilul să prezentăm cele mai importante lucruri care pot contribui la sănătatea animalelor de companie.

În final vă reamintim că pagina magazinului este ușor de accesat și puteți să selectați orice produse vă doriți. Avem o gamă variată de hrană câini. Puteți alege produsele și după categoriile de prețuri, dar și după alte filtre. Pe fiecare sac de nisip pisici este indicat gramajul, ingredientele.

Oferim diferite promoții pentru o cantitate mai mare de produse. Sunt prezente și reduceri pentru unele pachete. De asemenea, prețurile sunt accesibile și variază în funcție de gramaj. Pachețelele alimentare propuse spre vânzare sunt recunoscute pentru produsele de calitate, dar și pentru eficiența lor. Încercăm să oferim tot ce este mai bun, pentru ca clienții noștri să fie mulțumiți.

Pe lângă variația mare de hrană alimentară pentru câini și pisici, puteți comanda și produse de igienă pentru animale. Totul la un click distanță. Ne puteți contacta dacă aveți neclarități sau probleme, pentru a vă îndruma.

Previous post Consultațiile prenatale, analizele, testele și ecografiile recomandate în timpul sarcinii
Next post Vrei sa te antrenezi corect la sala de fitness? Iata 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont!