Iata ce trebuie sa stii inainte de a-ti inscrie copilul la o scoala de limbi straine!

Daca te gandesti sa iti inscrii copilul la o scoala de limbi straine dar nu stii care sunt beneficiile pe care invatarea unei a doua limbi le are, acest articol este pentru tine. Invatarea unei noi limbi in copilarie s-a dovedit a fi benefica pentru dezvoltarea cognitiva a creierului copilului. Acesta isi antreneaza gandirea, memoria, citirea, scrisul si ascultarea.

Pentru inceput, iti poti inscrie copilul la o scoala de limbi straine care preda engleza. Cunoasterea acesteia a devenit o abilitate vitala pe care toata lumea trebuie sa o aiba, deoarece este engleza este limba universala pe care oamenii o folosesc pentru a comunica atunci cand nu au aceeasi limba materna. Copii care studiaza engleza de mici vor avea in viitor oportunitati:

  • De a calatori si a cunoaste culturi noi;
  • Mai multe posibilitati de a gasi un loc de munca;
  • Vor avea acces mai usor la informatie, deoarece multe materiale didactice, carti sau cursuri sunt disponibile in engleza.

O alta limba pe care copilul tau o poate invata cu usurinta este spaniola. Asemanarea cu limba romana o face sa fie o alegere excelenta. Ambele sunt limbi romanice, avand la baza latina, de aici si multitudinea de asemanari gramaticale si lexicale. Spaniola este limba oficiala in 21 de tari si a fost recunoscuta ca fiind a doua cea mai vorbita limba din lume.

Invatarea acestei limbi este o idee buna din mai multe motive:

  • Ofera posibilitatea de a lucra intr-o tara in care se vorbeste spaniola;
  • Ii ofera oportunitatea de a se bucura de muzica, teatru, film si literatura spaniola in forma lor originala;
  • Tarile in care se vorbeste limba spaniola sunt cunoscute pentru unicitatea si diversitatea lor. Spania, Mexic, Cuba, si Republica Dominicana sunt cateva din tarile pe care copilul tau le poate explora fara probleme daca vorbeste fluent spaniola.

Spaniola este si un punct de plecare excelent, deoarece are multe asemanari cu italiana, portugheza si franceza. Participarea la cursurile unei scoli de limbi straine ii va oferi posibilitatea de a descoperi noi culturi.

Germana este cunoscuta ca fiind o limba dificil de invatat. Dar lucrurile nu stau chiar asa. In cadrul unei scoli de limbi straine, copilul tau poate invata germana cu usurinta sub indrumarea profesorilor special pregatiti in predarea limbii germane.

Exista o multime de motive pentru care copilul tau sa invete germana. Unul dintre ele se refera la importanta tarilor in care limba oficiala este germana. Germania, Austria si o parte din Elvetia au avut un rol extrem de important in istoria lumii, iar in ziua de azi se afla in topul tarilor atunci cand vine vorba de nivelul de trai, educatie, sisteme de sanatate si siguranta publica. Invatarea limbii germane ii ofera copilului tau sansa de a se integra cu usurinta in acesta tari.

Invatarea unei noi limbi, indiferent care ar fi ea, ii ofera copilului tau sansa de a se dezvolta sanatos si ii  deschide usa catre o suma de oportunitati care ii vor face viata mai buna. Centrul Bsmart ofera o gama larga de cursuri pentru toate nivelurile lingvistice. Nu sta pe ganduri si inscrie-ti copilul la o scoala de limbi straine!

Previous post Curs de copywriting, creativitate și content writing pentru companii cu Corina Ștefan
Next post Pachete cadouri – darul ideal pe care sa il oferi de Secret Santa