Iata de ce un gard WPC este solutia ideala pentru orice tip de buget!

Probabil deja ai observat cum din ce in ce mai multi oameni doresc sa se mute la casa – chiar si generatiile mai tinere. Acestia vor sa scape de aglomeratia urbana, de trafic si in special de zgomotul din marile orase. Astfel, solutia principala este achizitionarea unei case.

Totusi, o casa implica ceva mai multe costuri decat un apartament, iar unul dintre aceste costuri este gardul. Exista garduri din piatra, lemn masiv sau metal, insa si variante din materiale moderne, precum cea cunoscuta sub numele de gard WPC. Aceasta nu numai ca este una extrem de accesibila, dar poate fi si mai buna decat celelalte!

Un gard WPC este mult mai durabil decat pare!

Datorita modului in care placile WPC sunt confectionate, acestea sunt mult mai durabile decat placile comune, fie acestea din plastic dur sau tabla, printre altele. Ba mai mult, acest material – wood plastic composite – este mai rezistent in timp chiar si decat lemnul masiv.

Acesta este unul din motivele pentru care gardurile realizate din acest material sunt din ce in ce mai populare.

Un gard WPC nu produce aschii si rezista mai bine in fata factorilor externi!

WPC-ul contine aproximativ 60% deseuri din lemn si 40% plastic reciclat. Aceste doua elemente sunt unite cu ajutorul unui adeziv puternic, iar rezultatul vine sub forma placilor cu aspect de lemn masiv care nu produc aschii.

Apoi, este de la sine inteles ca un astfel de gard va fi mai rezistent si in fata factorilor externi, precum apa, soarele si depunerile de murdarie. Daca acesta nu produce aschii, atunci nici efectul de colmatare nu poate avea loc – iar gardul tau va sta in pozitie de drepti, fara defecte vizibile, pentru foarte mult timp.

Aspectul unui gard WPC poate fi personalizat!

Pe langa faptul ca un astfel de gard poate imita destul de bine lemnul masiv la capitolul aspect, cumparatorul mai are si posibilitatea de a-i personaliza culorile. Astfel, poti construi un gard din WPC cu aspect de granit, care cu siguranta va impresiona.

Totusi, trebuie mentionat faptul ca, desi personalizarea este o optiune, multi cumparatori prefera culorile si nuantele naturale, deoarece acestea se potrivesc mai bine cu mediul inconjurator.

Un astfel de gard nu necesita mentenanta preventiva/regulata!

Dupa cum probabil stii, un gard metalic sau din lemn necesita atat inspectii regulate, cat si un plan de mentenanta preventiva – pentru a mari durata de viata a acestora. Un gard WPC nu are nevoie de asa ceva.

Acesta este rezistent la apa si la intemperii, printre altele. Deci, un astfel de gard trebuie doar curatat/spalat din cand in cand. Mai mult, nu trebuie sa iti faci griji in privinta culorii sale – stratul de culoare este aplicat pe un material extrem de compatibil, astfel rezistand timp indelungat.

Daca vrei sa te bucuri si tu de beneficiile unui astfel de gard, viziteaza magazinul online Construiesti.com – acestia iti pun la dispozitie toate cele necesare pentru a-ti decora casa si curtea cu stil, cu bani putini, dar si cu produse de calitate superioara!

Previous post Afla cat de des ar trebui sa folosesti un aparat presoterapie!
Next post Doua substante de evitat atunci cand vrei sa cumperi o solutie dezinfectanta suprafete