Iată tot ce trebuie să știi înainte de a-ți face un piercing în limbă! Alege salonul potrivit

Fie că ai admirat la prietenele tale farmecul unui piercing în limbă, ori pur și simplu admiri acest fel de piercing și îți dorești și tu unul, este bine să te informezi cât mai bine înainte de a-ți face această procedură!

Piercing-urile în limbă sunt foarte populare, dar este important să simți că acest lucru te reprezintă și ți-l dorești cu adevărat, nu doar de dragul modei. Află, din rândurile de mai jos, ce este un piercing în limbă, cum se efectuează, ce trebuie să faci după procedură și cum trebuie să te îngrijești, ce bijuterie poți alege, de ce trebuie să ții cont pentru alegerea unui salon pentru efectuarea procedurii, dar și alte informații importante! Mai multe despre un piercing in limba gasesti aici.

Ce este un piercing in limba și cum se efectuează?

Piercing-ul în limbă înseamnă de fapt găurirea limbii, la fel ca în cazul oricărui piercing din orice zonă a corpului. Procedura debutează cu marcarea locului de pe limbă în care se va face piercing-ul, evitându-se venele, urmând ca apoi să se scoată limba și să se țină cu ajutorului unui forceps, astfel încât aceasta să nu se miște. Limba se străăunge apoi cu ajutorul unui ac, de sus în jos, urmând ca apoi bijuteria aleasă să se introducă în gaură. De obicei se utiliează o bijuterie mai mare decât cea care va fi utilizată în mod normal, deoarece limba se va umfla după procedură.

Cum trebuie îngrijită zona după efectuarea piercing-ului?

Orice piercing, în orice zonă a corpului, trebuie îngrijit corespunzător după introducere. Așadar, in cazul piercing-ului în limbă, este bine să știi că îți vor fi indicate medicamente antiinfamatoare, cu scopul de reducere a umflării limbii. De asemenea, ți se va recomanda să nu fumezi și nici să nu consumi alcool pentru o perioadă de cel puțin cțteva săptămâni. În plus, este recomandat să consumi alimente noi în perioada următoare, să eviți mâncarea picantă, dar și băuturile sau alimentele prea calde. Mai mult, igiena gurii va fi foarte importantă și va trebui să îți speli dinții cu o periuță de dinți moale după fiecare masă, dar și să folosești o apă de gură fără alcool.

Nu scoate cercelul din limbă!

Este foarte important să nu scoți cercelul din limbă, deoarece gaura se va acoperi în doar câteva zile! În plus, optează pentru bijuterii de calitate, astfel încât să nu te confrunți cu situații neplăcute!

Alege un salon autorizat pentru efectuarea piercing-ului!

Este bine ca nici să nu îți treacă prin cap să lași o prietenă sau o persoană neautorizată să îți facă un piercing, oriunde îți dorești ca acesta să fie poziționat. Alege un salon autorizat, în care vei găsi persoane cu experiență care îți vor face piercing-ul pe care ți-l dorești! Persoana respectivă va lucra cu instrumente de calitate, perfect sterile, iar în acest fel sănătatea ta nu va fi pusă în pericol, iar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor! Este foarte important ca instrumentele utilizate să fie calitative și sterile, pentru a evita contactarea unor boli sau a unor infecții. În plus, îngrijirea ulterioară este la fel de importantă, iar tu vei primi toate indicațiile de care vei avea nevoie, astfel încât să te poți bucura cât mai curând de rezultatul așteptat, iar disconfortul din perioada vindecării să fie cât mai mult diminuat!

Online, pe site-un unui salon piercing Bucuresti: https://inkstar.ro/, ai posibilitatea de a te programa pentru a-ți face piercing-ul dorit într-un loc autorizat, în care sănătatea și aspectul ulterior al piercing-ului tău vor fi puse pe primul plan! Fie că îți dorești un piercing în limbă, în sprânceană sau un pierce în buric, folosește datele de contact de mai jos și bucură-te de cele mai bune rezultate!

Date de contact:

Email: contact@inkstar.ro

Telefon: +40 738 644 131

Previous post Acoperișul cu tablă fălțuită: află principalele avantaje de care ai parte
Next post Cum este calculat si ce servicii sunt incluse in comisionul unei agenții imobiliare din Bucuresti Pipera in 2023