Impactul plaselor de umbrire asupra productiei si calitatii culturilor

Plasa de umbrire este un tip special de plasa care joaca un rol important in protejarea plantelor de caldura acerba in special in timpul verii. Este de o importanta imensa pentru plante ca temperatura sa fie optima si mediul sa fie suficient de prietenos pentru a creste ritmul de productie. Exact in aceste momente plasa de umbrire vine in ajutor, nu doar influenteaza productia culturilor, dar si calitatea este afectata semnificativ. Haideti sa aprofundam putin si sa intelegem cum plasa de umbrire influenteaza productia si calitatea culturilor.

Protectie impotriva elementelor atmosferice

Cu ajutorul plaselor de umbrire, culturile pot obtine o protectie adecvata impotriva caldurii excesive, valuri de frig, ingheț, grindina, razele ultraviolete si o serie de alte elemente atmosferice. Aceasta protectie permite culturilor sa creasca sanatos in mediul potrivit, ceea ce este extrem de benefic atat pentru calitate, cat si pentru cantitatea plantelor.

Temperatura si umiditate optime

Plasa de umbrire asigura culturilor temperatura si umiditatea optime pentru cresterea lor corespunzatoare. Aceasta crestere adecvata a culturilor are ca rezultat producerea de culturi de calitate premium indirect afectand si profitul producatorilor, in plus, plasele de umbrire permit cultivarea culturilor indiferent de anotimp, ceea ce reprezinta un avantaj suplimentar pentru fermieri, deoarece pot cultiva tot anul.

De unde sa alegeti plasele de umbrire?

Daca doriti sa profitati la maximum de aceste plase, este important sa alegeti un producator de incredere si cu experienta. Doar un producator de incredere poate oferi utilizatorilor plase de umbrire de cea mai buna calitate, ideale pentru scopul lor de utilizare. IMD Horticulture Systems este unul dintre cei mai mari distribuitori de plase de umbrire de la producatori cu renume in Europa. Plasele de la IMD respecta toate standardele de calitate si sunt supuse unor teste riguroase inainte de a fi vandute. Intreaga gama poate fi gasita in magazinul online www.-folie-solar.ro

Previous post Cinci sfaturi simple pentru întreţinerea unui jacuzzi
Next post Parchet din bambus, soluția ecologică și decorativă pentru amenajarea unui birou