In ce consta un tratament cearcane?

Ce înțelegem prin cearcane? Aparitia cearcanelor este o problema actuala pentru foarte multe persoane, mai ales datorita varietatii de motive care o genereaza. Cearcanele pot aparea atat ca urmare a unei mosteniri genetice, cat si ca urmare a unor factori de mediu toxici. Dintre acestia se mentioneaza: lipsa somnului, poluarea, dezhidratarea pielii, precum si expunerea la radiatii ultraviolete.

Pentru a corecta cearcanele se poate stabili o data de interventie chirurgicala. Aceasta intervenție de tratament cearcane consta in corectarea santurilor de sub ochi si umplerea acestora cu acid hialuronic, pentru ca aspectul fetei sa devina din nou unul armonios si natural. 

Aparitia cearcanelor la nivelul fetei este un fenomen care produce foarte mult disconfort si totodata modifica si imaginea fetei. Uneori este si foarte dificil de mascat printr-un machiaj cu fond de ten si anticearcan si doar o interventie chirurgicala poate corecta aceasta imperfectiune.

Cearcanele se mai definesc si prin lipsa de volum si de pigmentare a pielii. Prin modificarea orbitei si largirea acesteia apar cearcanele, iar volumul zonei de sub ochi se micsoreaza. De asemenea muschii si ligamentele faciale se schimba pe masura ce inaintam in varsta. Pierderea de volum este insotita de modificarea de pigment, astfel ca pielea devine maronie sau violeta in jurul ochilor. De cele mai multe ori cearcanele nu pot fi tratate cu creme si dau un aspect trist si obosit al fetei.

Tratamentul de umplere a cearcanelor cu acid hialuronic este adresat persoanelor care prezinta cearcane, insa nu este recomandat celor care au pungi sub ochi. Prin efectuarea acestui tratament culoarea cearcanelor se va deschide, deoarece mineralele si antioxidantii o vor ajuta sa se uniformizeze. Pentru efecte mai bune se recomanda efectuarea unor tratamente mai intense, precum mezoterapie, pilling chimic sau laser. Principalul rezultat dupa injectare acid hialuronic cearcane este umplerea spatiilor goale si a santurilor de sub ochi si recapatarea volumului din zona ochilor cu o mica modificare de pigment.

Cearcanele sunt cauzate de congestia venelor de sub nivelul ochilor, care coboara pana spre nas. Prin umflarea acestora pielea capata o culoare mai inchisa, apar cercuri negre inestetice la nivelul ochilor si astfel apare si aspectul de ten obosit. Pe langa oboseala exista si o serie de alte motive care pricinuiaza aparitia cearcanelor. Printre acestea se numara: materialul genetic, varsta, alergiile, expunerea la soare, precum si pigmentarea tenului.

In timp ce unele persoane mostenesc cearcanele si pielea foarte subtire in jurul ochilor, venele de sub ochi devin mai proeminente atunci cand acestea sunt obosite.

Pentru a stabili pasii necesari pentru un tratament cu acid hialuronic pentru umplere cearcane pacientii trebuie sa prezinte o serie de caracteristici care se pliaza pe acest tip de interventie. La nivelul ochilor trebuie sa existe fie o scobitura in zona inferioara, fie o adancitura, fie o pierdere de volum. 

Fiind o procedura minim invaziva, injectarea cu acid hialuronic presupune totusi o serie de masuri de precautie si o serie de a pasi corect efectuati. Fiecare pacient necesita o anumita doza de acid hialuronic, care va fi stabilita de catre medicul specialist in functie de caz. Injectarea se va face printr-o canula atraumatica speciala si se va patrunde adanc in santul lacrimal. In timpul extragerii canulei acidul hialuronic va fi eliminat si va patrunde in profunzime.

Medicul estetician va trebui sa realizeze injectarea in profunzime, in functie de adancimea stabilita si va avea grija ca dupa operatie sa nu existe denivelari sau ca pielea sa nu capete un aspect albastrui. Pentru un tratament cearcane este suficienta o singura sedinta.

Pentru o programare la un tratament umplere cearcane, puteti consulta serviciile medicale oferite de Clinica Zone Medical Estet. Aceasta este coordonata de Dr. Eugen Turcu, iar personalul medical, echipamentele de ultima generatie si profesionalismul echipei va vor ajuta sa obtineri rezultatele pe care vi le doriti.

Previous post Brad artificial 3m: o alegere comerciala perfecta
Next post Roxana Maria Hidan, OTP Bank: Banca este un partener pe care dacă știi să îl folosești, îți este de ajutor fix când ai mai mare nevoie!