Incearca si tu tratamentele faciale cu LED

Tratamentele faciale profesionale implica diferite metode si proceduri.Acestea sunt aplicate in cadrul saloanelor si a centrelor de infrumusetare profesionale de catre personal calificat si cu experienta in acest domeniu. Una dintre procedurile pe care le regasesti in oferta unora dintre aceste saloane si centre de infrumusetare este tratamentul cu LED.Astfel de tratamente faciale Bucuresti sunt folosite in scopul de a obtine un ten mai stralucitor si mai tanar.

Caracteristicile tratamentului cu LED facial

Prin fototerapia cu lumina LED se obtine o imbunatatire semnificativa a texturii si a starii generale a pielii la nivelul fetei. Vorbim despre o procedura complet lipsita de durere si de disconfort. Insa in acelasi timp vorbim despre un tratament foarte eficient. Tratamentul cu LED facial poate fi unul de sine statator sau poate fi in completarea unor tratamente faciale pentru curatarea tenului.

In timpul acestui tratament facial senzatia va fi una foarte similara cu aceea data de expunerea la soare. Este o procedura ce induce o stare foarte profunda de relaxare. Ulterior terminarii tratamentului cu LED, se vor aplica diferite produse cosmetice profesionale in vederea obtinerii unei eficiente maxime.

In cadrul acestor tratamente faciale Bucuresti lumina folosita pentru procedura in sine este emanata de catre o serie de LED-uri in vederea activarii celulelor de la nivelul tenului. Odata ce aceste celule sunt activate, vorbim despre stimularea productiei de colagen si de cresterea microcirculatiei sanguine. In acelasi timp vorbim despre sporirea activitatii fibroblastelor. Toate acestea conduc la obtinerea unui aspect mai tanar si mai stralucitor al pielii, iar ridurile si liniile de expresie sunt diminuate.

Tratamentele faciale cu LED sunt complet sigure, fiind o abordare non-invaziva si non-termica. Tesuturile nu sunt deloc afectate, iar dupa aceste sedinte de tratament nu este necesara recuperarea sau repausul.Numeroase afectiuni ale pielii fetei pot fi tratate cu ajutorul acestor tratamente cu LED facial.Vorbim despre acnee, rozacee, riduri, linii de expresie la nivelul fetei, diferite cicatrici sau chiar inflamatii ale pielii.Prin faptul ca nu exista nici cel mai mic efect advers, aceste tratamente sunt potrivite deopotriva pentru adulti si adolescenti.

Tratamente faciale Bucuresti cu LED-uri

Nu foarte multa lume cunoaste faptul ca in cadrul tratamentelor faciale se regasesc si astfel de proceduri pe baza de lumina LED. Daca iti doresti sa te bucuri de beneficiile acestor proceduri si sa acorzi atentia cuvenita tenului, atunci poti sa ai in vedere aceste proceduri in cadrul salonului de infrumusetare Epil Point. In cadrul acestui salon vei putea beneficia de tratamente faciale Bucuresti oferite de personal cu o vasta pregatire si experienta in domeniul tratamentelor estetice.

Intr-un spatiu unde domneste igiena si unde atmosfera indeamna la relaxare, orice persoana care alege Epil Point se va bucura de un adevarat rasfat. In acelasi timp va avea grija sa previna imbatranirea tenului, dar va gasi inclusiv solutii eficiente si non-invazive pentru a combate anumite probleme care pot sa apara la nivelul tenului. Pentru informatii complete cu privire la serviciile prestate de acest salon de infrumusetare si ingrijire corporala poti accesa epilpoint.ro.

Previous post Cand si de unde poti achizitiona articole fashion la reduceri ?
Next post Cum alegi cele mai bune sisteme de dus pentru baia ta?