Joe Biden spune că Putin va plăti un preț mare pe termen lung: “Nici nu are idee ce urmează”, a declarat președintele american în fața Congresului, fără a da însă mai multe detalii.

joe-biden-spune-ca-putin-va-plati-un-pret-mare-pe-termen-lung:-“nici-nu-are-idee-ce-urmeaza”,-a-declarat-presedintele-american-in-fata-congresului,-fara-a-da-insa-mai-multe-detalii.În discursul privind “Starea Națiunii”, președintele american s-a concentrat destul de mult asupra situației din Ucraina și a rolului pe care SUA îl joacă în susținerea poporului ucrainean. “Deși Putin poate obține câștiguri pe câmpul de luptă, el va plăti un preț ridicat pe termen lung. Nici nu are idee ce urmează”, a mai spus Biden, fără a da însă alte detalii.

Biden a anunțat interzicerea zborurilor comerciale rusești în spațiul aerian american, dar și faptul că Departamentul de Justiție va pune sechestru pe iahturile, apartamentele de lux și avioanele private ale oligarhilor ruși.

“Când va fi scrisă istoria acestei ere, războiul lui Putin împotriva Ucrainei va fi lăsat Rusia mai slabă, iar restul lumii mai puternic”, a președintele american, în aplauzele ambelor tabere politice din Congres.

Sursă alternativă: Reuters

Sursa stire biziday.ro