Mai multe despre importanta tortului

Peste tot in lume, cand copiii isi sarbatoresc zilele de nastere, aceasta ocazie importanta este marcata de un tort aniversar. Pentru multi oameni, copii si adulti deopotriva, o zi de nastere fara un tort aniversar este de neimaginat. Iata cinci motive pentru care o zi de nastere are nevoie de un tort.

Traditia de a oferi un tort aniversar cuiva cu ocazia zilei de nastere impreuna cu urari frumoase este o traditie bine stabilita pentru multi oameni in ziua de astazi. Dar nu este o traditie moderna, ci una antica. Grecii antici coceau prajituri cu miere si puneau lumanari pe ele ca ofranda zeitei lunii Artemis. In Evul Mediu, germanii faceau prajituri dulci pentru ziua fiecarui copil. Din acele vremuri, traditia torturilor aniversare a evoluat si s-a raspandit in intreaga lume. In ziua de azi numeroasele cofetarii Ploiesti ofera servicii impecabile!

Atmosfera de sarbatoare si bucuria pe care o simtim in acea zi sunt sentimente ancorate inclusiv de un obiect comestibil care va fi impartasit in timpul petrecerii aniversare- tortul. Pentru un copil, sarbatorirea zilei de nastere de catre familie si prieteni creeaza emotii sanatoase de siguranta si securitate. Ritualul sarbatoririi zilei de nastere face ca fiecare copil sa se simta iubit. Emotiile pozitive transmise in timpul petrecerilor de la multi ani sunt amintie de un copil de-a lungul vietii sale. Desigur, nimic nu ar fi posibil fara ajutorul oferit de o cofetarie profesionala!

Traditia petrecerii aniversare este destul de simpla. Familia si prietenii se aduna impreuna pentru a se bucura de un nou an adaugat la viata copilului. Punctul culminant este marcat cu un tort de ziua de nastere cu lumanari. Se aprind lumanarile, cu totii fac urari de ziua de nastere si apoi sarbatoritul sufla in lumanari. Acesta este evenimentul principal al petrecerii si toata lumea este fericita. Pentru copii, tortul este un punct culminant. Desigur, fiecare petrecere are un tort anume, in functie de tematica sau de preferintele sarbatoritului. Amintirile de la zilele de nastere sunt salvate prin fotografii, iar familia il inconjoara de obicei pe sarbatorit de ziua de nastere in timp ce acesta primeste tortul special cu lumanari aprinse pentru cea mai frumoasa fotografie aniversara. Este un simbol al trecerii timpului, un marker pentru un ciclu complet de crestere. In fiecare an, un copil primeste de obicei un fel diferit de tort de ziua de nastere. In ziua de azi este mult mai usor cu serviciul de comanda tort online de la cofetaria-narcisa.ro! Tematica tortului se potriveste cu ceea ce ii place copilului la momentul respectiv. Un baiat care il iubeste pe Batman va avea un tort Batman. Anul viitor, va primi un tort cu Superman de ziua lui, deoarece supereroul lui preferat s-a schimbat. Fetitele vor dori torturi cu printese Disney si asa mai departe.

In concluzie…

Torturile aniversare sunt foarte importante pentru toata lumea, insa pentru copii sunt punctul cel mai asteptat al petrecerii. De aceea, nu trebuie sa neglijam acest aspect si sa comandam intotdeauna un tort aniversar gustos dar si frumos, iar Cofetaria Narcsa ne sta la dispozitie!

Previous post De ce este important un fotograf de nunta profesionist?
Next post Mobila la comanda este cea mai buna alegere!