Marius Gavrila, un conte al muzicii anilor ’80-’90

Glumele lui? Se știe că râzi cu gura până la urechi pentru că știe cum să te facă să te simți bine. A crescut și a învățat pe muzica anilor “80-“90 și s-a gândit să aducă în prim plan valoarea acestui curent de muzică.

E unul dintre cei mai importanți producători de evenimente muzicale din România. Face parte din greii acestui sector, însă de câțiva ani și-a dezvoltat propriul proiect din dragoste pentru muzica anilor “80-“90. Se numește Marius Gavrilă și după ce a reușit să strângă un palmares interesant în organizarea de spectacole și evenimente, Marius își organizează acum propriul spectacol avându-l cap de afiș pe DJ Conte.

DJ Conte este un vis din tinerețea lui Marius. Este o mașină a timpului care reușește să te teleporteze în anii “80-“90. Exact ca în acei ani de liceu, când ajungeai dimineața acasă după un bairam de zile mari și te furișai în casă fără să fi văzut. Exact ca în acei ani în care trăiai prima dragoste, primul sărut.

“Dj Conte este un proiect din care fac parte și sunt tare mândru de acest lucru. Este un proiect de o anvergură foarte mare, în care se ținteste foarte sus, exact așa cum am țintit de fiecare dată în toate proiectele mele. DJ Conte e la început de drum, însă cu siguranță va ajunge în cele mai mari festivaluri retro din țară și din străinătate”, își începe Marius povestea.

A vrut să devină cu orice preț un CONTE și nu a renunțat nicio secundă la visul său. Ba chiar a muncit pentru acesta de mic copil.

“Când eram copil, îmi doream foarte mult să devin conte. Nu aveam cum să capăt acest titlu, dar măcar pe scenă pot să fiu un conte. Așa că..m-am decis să fiu contele muzicii anilor “80-“90”, continuă Marius.

Muzica o are în sânge, încă de când era copil. A crescut cu muzica anilor “80-“90 și a rămas cu gândul la perioada acelor vremuri. Vremuri fără griji, vremuri când își căra cele două diplomate după el la petrecerile unde era chemat să pună muzică contra-cost. A știut dintotdeauna să îmbine plăcerea cu munca și a avut mereu rezultatele notabile.

„Am început să pun muzică și să devin DJ și MC în discotecile de la mine din localitate. Așa am început, am devenit numărul unu fără doar și poate. Eram luat la toate petrecerile pentru că investeam foarte mult în muzică pe vremea respectivă. Țin minte că aveam două diplomate, unul maro și unul negru, de pe vremea lui Ceaușescu, în care încăpeau la fix casetele. Aveam o stație gen mixer CLUB 300, cu două boxe și cu un magnetofon KASHTAN. Primeam 5000 lei pe vremea respectivă și veneam cu tot ce înseamna muzică la petreceri, bairamuri. Asta am făcut o viață”, spune Marius.

În spatele lui DJ Conte stă o echipă întreagă de oameni. Marius a reușit să strângă o gașcă de prieteni cu același numitor comun– muzica anilor “80-“90. Împreună au creat un adevărat concept, însă pentru a afla povestea completă rămâi cu ochii pe pagina de Facebook a simpaticului DJ pentru că săptămâna aceasta voi reveni cu un nou material scris despre cel mai tare proiect de muzică al momentului.