Motive pentru care să alegeți un azil de bătrâni privat

Dacă vă gândiți la un azil privat pentru persoana iubită, există multe beneficii. De fapt, alegerea între un azil de bătrâni privat și unul public poate fi una dificilă, fiecare având avantajele și dezavantajele sale unice. Să analizăm mai îndeaproape câteva dintre motivele pentru care ați putea dori să luați în considerare un cămin de bătrâni privat pentru persoana iubită.

1. Un azil de bătrâni privat oferă o îngrijire mai individualizată decât unul public.

2. Persoana iubită de dumneavoastră va avea mai multe oportunități de recreere și interacțiune socială cu alți pacienți într-o unitate privată decât într-una publică.

3. Personalul este mai dedicat pacienților lor decât ar fi într-un cadru public. Într-un cămin de bătrâni privat, personalul tinde să fie mai strâns unit și este mai probabil să își trateze pacienții ca pe niște membri ai familiei decât ca pe niște angajați. Acest lucru înseamnă că aceștia vor petrece mai mult timp cu ei și vor asculta mai atent atunci când membrii familiei sau alți îngrijitori își exprimă îngrijorarea în numele pacienților lor.

4. Azilele de bătrâni private tind să aibă o populație mai mică decât unitățile publice, ceea ce înseamnă că fiecare pacient primește mai multă atenție din partea membrilor personalului decât ar putea primi în medii de dimensiuni mai mari. Acest lucru permite o îngrijire de o calitate mai bună din toate punctele de vedere – personal, rezidenți, vizitatori – și ajută, de asemenea, să le ofere rezidenților o intimitate atât de necesară în timpul șederii lor în unitate.

Azilele de bătrâni private tind să ofere facilități mai bune decât o fac unitățile publice

Acestea sunt capabile să ofere îngrijiri de mai bună calitate deoarece au mai mulți bani și își permit să investească în echipamentele și personalul necesar pentru a-i ajuta pe vârstnici să ducă o viață confortabilă.

De asemenea, căminele de bătrâni private tind să ofere o calitate mai bună a vieții pentru rezidenții lor. Clădirile în sine sunt adesea mult mai frumoase și sunt, de obicei, mai curate și mai bine întreținute decât unitățile publice. Acest lucru se datorează faptului că societățile private nu sunt finanțate de guvern, așa că trebuie să facă bani de pe urma clienților lor pentru a rămâne deschise.

De asemenea, căminele de bătrâni private pot oferi mai multă îngrijire personală decât unitățile publice. Prin urmare, multe persoane în vârstă se simt mai confortabil să locuiască într-un cămin privat decât într-unul public. Mulți oameni care au fost tratați prost de către personalul din căminele de bătrâni publice vor alege căminele private în locul celor publice numai din aceste motive!

Azilele de bătrâni private tind să dispună de echipamente și tehnologii mai bune decât cele publice, ceea ce poate juca un rol important în menținerea persoanei iubite de dumneavoastră sănătoase și fericite în timp ce se află în azil.

Rezidenții beneficiază de mai multe servicii și activități într-un cămin de bătrâni privat

Azilele de bătrâni nu sunt întotdeauna la fel. Tipul de azil de bătrâni pe care îl alegeți poate face o mare diferență în ceea ce privește calitatea vieții persoanei dragi. Un azil de bătrâni București tinde să ofere mai multe servicii și activități decât unul public, iar acest lucru poate fi deosebit de benefic pentru adulții în vârstă care au mobilitate limitată sau au nevoie de asistență pentru activitățile zilnice. De asemenea, căminele de bătrâni private au un raport personal-rezident mai mare decât cele publice.

Pe de altă parte, căminele de bătrâni private sunt adesea mai scumpe decât unitățile publice sau non-profit. Costul suplimentar este justificat de calitatea serviciilor pe care le primiți, dar poate fi inaccesibil pentru unele persoane.

Îngrijire personalizată pentru rezidenți

Căminele de bâtrâni private, pe de altă parte pot oferi servicii unice, adaptate fiecărui pacient în parte. Acestea pot include lucruri precum terapia prin muzică sau sesiuni de aromaterapie, precum și orice altceva care ar putea fi benefic pentru nevoile de sănătate ale unui anumit pacient.

Pe lângă îngrijirea personalizată oferită de căminele de bătrâni private, există adesea mai puține restricții cu privire la ceea ce pot face vizitatorii atunci când vizitează aceste facilități. Unitățile publice au, de obicei, reguli stricte cu privire la ceea ce pot aduce vizitatorii în ceea ce privește cadourile sau produsele alimentare, ceea ce înseamnă că pot exista limite privind timpul pe care membrii familiei îl pot petrece cu cei dragi în timpul vizitelor la unitățile publice. Facilitățile private tind să nu aibă acest tip de restricții, ceea ce înseamnă că familiile pot petrece mai mult timp împreună fără să se îngrijoreze că vor încălca vreo regulă sau că li se va spune când este timpul să plece acasă.

Previous post Oferă valoare business-ului tău cu tabletele Zebra ET40/ET45 – robuste și ergonomice, pot fi integrate rapid în fluxul de lucru al oricărei companii
Next post <strong>Cum să realizezi campanii de tip Back To School</strong>