Napoca Imobiliare – creșterea se bazează pe menținerea standardelor

Napoca Imobiliare oferă servicii profesionale de intermediere a tranzacțiilor imobiliare. Cu o vechime de peste 8 ani, având o echipă de peste 35 de specialiști și 3 sedii deschise în Cluj-Napoca, Florești și Oradea, Napoca Imobiliare reușește an de an să se mențină la cele mai înalte standarde, oferind servicii de calitate clienților săi.

În acești ani de activitate, agenția a dezvoltat un brand respectat în piața imobiliară, punându-se mereu accent pe cele 6 valori care stau la baza tuturor proceselor interne: încredere, respect, integritate, calitate, transparență și profesionalism.

Care sunt cifrele obținute în urma prestării serviciilor?

Napoca Imobiliare a obținut de-a lungul timpului, mai exact în ultimii 5 ani de activitate, vânzări totale de peste 200.000.000 milioane de euro pentru clienții săi. Printre alte cifre reprezentative se regăsesc:

 • peste 2500 tranzacții imobiliare
 • peste 6000 de cereri de cumpărare pe an
 • 9.500.000 cifra de vânzare în anul 2021
 • peste 7000 proprietăți în portofoliu
 • 40 de membrii activi în echipă

Ce servicii oferă Napoca Imobiliare?

Napoca Imobiliare are un obiect de activitate complex, începând de la intermedierea unei tranzacții de vânzare, cumpărare sau închiriere, până la consultanță imobiliară, juridică și financiară în ceea ce privește achiziția și administrarea proprietăților.

1. Intermedieri tranzacții imobiliare

Fie că este vorba despre vânzare sau închiriere de case, apartamente, spații sau terenuri în Cluj-Napoca, Florești, județul Cluj sau Oradea, consilierii imobiliari de la Napoca Imobiliare sunt pregătiți să intermedieze cu succes orice tip de tranzacție.

2. Consultanță imobiliară, financiară și juridică

Echipa Napoca Imobiliare este la curent cu toate schimbările sociale, politice, economice și legislative. Aceștia oferă consultanță juridică și legislativă în tranzacții, sfătuiesc clienții în luarea deciziilor potrivite pe baza analizelor și rapoartelor deținute.

3. Marketing și promovare

Serviciile Napoca Imobiliare includ strategii și tactici de marketing și promovare bine stabilite, care ajută obținerea vizibilității necesare pe piața imobiliară astfel încât clienții vor ajunge în cel mai scurt timp la finalizarea procesului tranzacțional.

4. Management de proiect

Ultimul serviciu Napoca Imobiliare prevede managementul de proiect. Agenția oferă soluții optime de management al proiectelor prin procese complexe de evaluare, selecție, analizare, demarare și verificare a tuturor stadiilor incluse.

Unde are loc prestația serviciilor Napoca Imobiliare?

Napoca Imobiliare operează pe teritoriile orașelor Cluj-Napoca și Oradea + în împrejurimile celor două orașe (ex: Florești).

În Cluj-Napoca se află sediul principal a ageniei, pe strada Teodor Mihali 15 – 17.

Sediul din Oradea se află pe strada Emanuil Gojdu numărul 31.

Sediul din Florești se află pe strada Eroilor nr. 17, etajul 1.

Ce oferă Napoca Imobiliare prin serviciile prestate?

 • promptitudine în tranzacționare
 • orientare spre nevoile clientului
 • diminuarea costurilor unei tranzacții imobiliare
 • consultanță și asistență juridică
 • reducerea timpului alocat căutării și vânzării unui imobil
 • vizionarea proprietăților imobiliare
 • siguranța tranzacției imobiliare
 • obținerea unui preț corect de vânzare și cumpărare
 • filtrarea clienților sau a proprietăților
 • însoțire și consultanță la semnarea contractelor sau actelor adiționale
 • exclusivități de excepție
 • administrare de imobile
 • management de proiect în cazul investițiilor

Ce spun clienții Napoca Imobiliare despre serviciile agenției?

Pe Google, Napoca Imobiliare are peste 150 de recenzii, toate acestea însumând o cifră de 4.7 din 5 stele. Clienții Napoca Imobiliare pot lăsa recenzii inclusiv pe website-ul www.napocaimobiliare.ro. Pe website sunt peste 75 de recenzii afișate.

„Servicii de calitate, am avut plăcerea de a colabora cu domnul Nistor Rares de la aceasta agentie, o persoana care stie ce își dorește clientul și care prezintă oferte imobiliare greu de refuzat” – Sebastian Oprea

„Toate cele bune agentului imobiliar Dragoș Baisan pentru colaborarea, implicarea și disponibilitatea lui pe tot parcursul tranzacției.
Am fost mulțumiți de experiența avută.
Recomand cu încredere!” – Școala Gimnazială Internațională SPECTRUM

„Cu toate ca aveam reticentele mele legate de a lucra cu o agentie imobiliara, luand in calcul toate povestiile horror auzite in stanga si dreapta, am facut pasul acesta si nu am regretat decizia luata. Cu ajutorul lui Emilian Niculiciu, ne-am gasit apartamentul dorit, am primit suport constant din partea lui inclusiv pe partea de brokeraj. Am fost in comunicare constanta si deschisa si optiunile oferite au fost pe masura asteptarilor si cerintelor noastre. Multimim Napoca Imobiliare si un MARE MULTUMESC lui Emilian.” – Ștefan Priscariu

„Mulțumit de colaborare și intermedierea rapida a achiziționării unui apartament. La recomandarea unei rude l-am contactat pe domnul Cătălin Lupoian care în urma unei discuții mi-a găsit în doar câteva minute apartamentul dorit. A facilitat vizualizarea și negocierea apartamentului dorit.După o oră am bătut palma cu proprietarul iar după doar trei zile aveam apartamentul pe numele meu, agenția prin d-l Cătălin s-a ocupat de perfectarea actelor, eu am fost doar să semnez contractul. Mulțumesc domnului Lupoian, o persoană deschisă și de încredere. Sănătate multă.” – Adrian

„Recomand Agent Imobiliar Mirel Tatar cu mare drag.
Chiar daca nu am tranzactionat cu el, a fost de mare ajutor sa primesc recomandari si sfaturi 100% gratuite si in demersurile mele. Mereu a fost prompt si atent la nevoile mele ! – Mihai pop

Previous post Spontan sau Bine Organizat? Descoperă Vacanțele de Vis cu Framey!
Next post Storytelling, de ce este important și cum îl poți valorifica în afacerea ta?