ORIENT – experţii în transport multimodal de mărfuri pe tot globul

În întreaga lume, piaţa transporturilor este reprezentată de un dinamism continuu, de schimbări permanente datorită cărora companiile angajate în acest domeniu trebuie să se adapteze constant şi rapid la nevoile şi cerinţele pieţei, astfel încât clienţii să beneficieze de servicii de înaltă calitate şi la cele mai înalte standarde, la preţuri şi costuri favorabile.

Acest fapt este unul din punctele forte ale companiei de transport internaţional Orient care s-a adaptat întotdeauna uşor şi rapid la nevoile schimbătoare ale pieţei transporturilor.

Orient este o companie specializată în activitatea de transport de marfă, atât pe plan intern cât şi pe plan extern, desfăşurând transport internaţional în ţările Uniunii Europene, în Asia, Rusia şi Orientul Mijlociu. Cu alte cuvinte, Orient este una dintre puţinele companii româneşti capabile să transporte mărfuri pe tot globul.

Societatea are sediul social în Rădăuţi, filiale în Cluj, respectiv Arad şi totodată oferă depozitarea mărfurilor clienţilor în Rădăuţi, Constanţa şi Arad..

ORIENT pune la dispoziţia clienţilor servicii profesioniste de transport marfă şi doreşte întotdeauna să vină în întâmpinarea nevoilor cu soluţii optime, eficiente şi la costuri foarte bune.

Bazată pe o echipă de peste 80 de persoane cu o experienţă vastă, pasionată şi cu multiple specializări, ORIENT este o companie lider în ceea ce priveşte transportul agabaritic, rutier, feroviar, transportul maritim şi aerian şi astfel poate organiza orice transport de marfă, ORIUNDE PE GLOB.

Toate operaţiunile de transport sunt asigurate şi monitorizate cu stricteţe de personalul de la sediul central. Aceştia se preocupă permanent ca graficele de timp să fie respectate, iar mărfurile să ajungă la destinaţie în intervalul stabilit.

Încă din anul 1991, societatea şi-a clădit un renume favorabil şi binemeritat în domeniul transporturilor graţie seriozităţii şi ambiţiei dovedite precum şi calităţii serviciilor oferite tuturor clienţilor care dorind soluţii optime pentru dezolvaterea afacerii  lor în ceea ce priveşte logistica şi transportul, au apelat cu încredere la serviciile oferite de echipa Orient.

Compania are încheiate parteneriate cu companii mari producătoare de electrocasnice, electronice, utilaje agricole, automobile, etc.

În concluzie, compania ORIENT oferă o gamă largă şi diversificată de servicii în domeniul transporturilor de marfă atât pe plan extern cât şi intern. Consultă pagina web www.spedorient.com pentru a afla mai multe detalii despre companie şi despre serviciile de transport desfăşurate de aceasta.

Previous post AllmaDesign – Agentia Web Design care Transforma Visurile Online in Realitate
Next post Snobbish Society, ajutorul „de firmă” al hainelor tale!