Parchetul cu incalzire in pardoseala – cea mai avantajoasa alegere

In momentul in care decizi sa amenajezi sau sa redecorezi o incapere, podelele necesita o atentie speciala. Si pentru ca atunci cand vine vorba de acest element, functia estetica nu este principalul punct de reper, la Adfin am conturat o gama foarte variata de modele care sa indeplineasca o multitudine de scopuri practice.

In acest sens, parchetul cu incalzire in pardoseala poate fi considerat cea mai buna optiune atunci cand vrei sa te bucuri de o podea care arata bine in timp ce iti ofera un plus de confort in locuinta.

Despre calitatile parchetului pentru incalzire in pardoseala

Confortul termic este unul dintre aspectele necesare de care trebuie sa beneficieze o persoana in propria locuinta. Pentru a putea ajunge cat mai usor la un cadru optim, pe langa sistemele clasice de incalzire, se recomanda si variante moderne. In acest sens, plasarea parchetului pentru incalzirea in pardoseala poate fi exact acel element care sa va faca sa va simtiti minunat, indiferent de cate grade ar indica termometrul afara.

Cu toate aceste nu orice model permite integrarea climatizarii in structura sa. Este necesara utilizarea unor materiale speciale, a caror calitate sa nu fie afectata de temperaturile inalte si care sa permita in acelasi timp circularea eficienta a caldurii. Astfel, alegand una din variantele disponibile la Adfin, care sunt special configurate in acest sens, va puteti bucura de toate proprietatile sale, fara sa va faceti griji cu privire la durata lor de viata.

In functie de modelul si aspectul dorit, acestea sunt confectionate din materiale diverse care fac fata cu brio temperaturile inalte, distribuindu-le uniform, pe toata suprafata.

Multiple variante configurate dupa preferintele clientilor

In momentul in care alegeti sa implementati in casa dumneavoastra o varianta de parchet pentru incalzire in pardoseala, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la faptul ca veti fi limitat din punct de vedere estetic.

La Adfin veti gasi nenumarate optiuni disponibile, mate, lucioase, in culori vii sau neutre, in stil clasic sau actual, toate aceste caracteristici fiind adaptate la scopul principal pe care produsul trebuie sa il indeplineasca,

Puteti opta asadar pentru modele de parchet laminat care reprezinta cea mai accesibila si solicitata varianta datorita faptului ca este foarte rezistent in fata oricarui tip de uzura, ceea ce il face potrivit de amplasat in zone cu trafic intens. Pe de alta parte, parchetul dublu si triplu stratificat se remarca prin faptul ca asigura un transfer termic foarte ridicat, in timp ce fac fata cu brio treceri timpului si ofera un aspect estetic foarte de placut.

Nu in ultimul rand, desi este o varianta mai scumpa, parchetul din lemn masiv depaseste cu mult asteptarile pe care le-ati putea avea de la un astfel de produs. Intruneste toate criteriile practice, functionale si estetice. Desi transferul termic este mai redus, daca grosimea si tipul de lemn sunt alese corespunzator, se poate configura un produs final extrem de rafinat, impunator si practic.

Despre parchetul cu incalzire in pardoseala si pretul acestuia

Cu toate ca in momentul in care vorbim de o pardoseala caruia ii atribuim un sistem performant de incalzire tindem sa credem ca preturile pe care le presupune sunt extrem de mari, la Adfin incercam sa mentinem nivelul pe o linie cat mai accesibila. Astfel, am conturat costuri care sa justifice pe deplin calitatea produselor, fara insa a depasi nivelul mediu stabilit de industrie.

Este o investitie pe termen lung care odata instalat, un sistem de parchet peste incalzire in pardoseala va reusi sa va insoteasca cu succes chiar si pana la zeci de ani de utilizare intensiva, fara sa isi schimbe nuanta, aspectul sau gradul de distribuire a caldurii. Vezi chiar acum cel mai bun parchet pentru incalzire in pardoseala si pretul sau!

Previous post Capsulele Ganoderma Lucidum iti ofera un plus de vitalitate
Next post Paul Georgescu, singurul român nominalizat pentru a treia oară consecutiv la titlul de Man Of The Year la înot în ape deschise