Pot să-mi creez singur site-ul?

Da, cu siguranță îți poți crea un site web gratuit! În acest articol vei afla cum poți crea o pagină web gratis. Vei găsi informația care să te ajute la creare unui site gratuit sau parțial gratuit.

 Creare site gratuit cu wordpress

Cel mai bun instrument pe care îl pot recomanda pentru creare site web gratuit este WordPress. Acesta este simplu, ușor de folosit și de administrat și are o multitudine de avantaje:

  • popularitate foarte mare (găsești pe internet foarte mult conținut vizual și informativ, grupuri de suport și tutoriale care te pot ghida în orice situație neprevăzută care ar putea apărea în site-ul tău)
  • simplu și intuitiv de lucrat ( are un design intuitiv și simplu)
  • se indexează foarte bine în google (probabil că ai auzit de url-uri prietenoase cu SEO)
  • posibilități de integrare cu diferite platforme( plăți online locale și internaționale, curier, platforme de facturare și gestionare stocuri)
  • există mii de teme și module(îți creezi repede site-ul, cu un design profesional și fără să scrii vreo linie de cod)
  • ai posibilitatea  de creare magazin online

Un mare avantaj, sunt constructorii de pagini (page-builders), care fac viața mai ușoară oricărei persoane mai puțin tehnice și aduc rapiditate în crearea și dezvoltarea site-ului. De asemenea, simplitatea de publicare a articolelor și a instrumentelor care te ajută pentru a face SEO, este un mare avantaj.

În concluzie , dacă te gândești la crearea unui site gratuit, îți recomand cu mare încredere platforma WordPress. Poți începe cu utilizarea unei teme gratuite și să te focusezi pe partea de blog, să creezi conținut de calitate ( este foarte căutat și scos în evidență de algoritmul  Google, în mod organic, fără costuri de promovare). Apoi, după ce vei începe să atragi trafic, să-ți expui ofertele, poți face o actualizare a site-ului,  prin cumpărarea unei teme PRO , astfel încât site-ul tău să arate mai profesionist. 

Pentru a crea pagini poți utiliza editorul by default – Gutenberg  sau constructori de pagini. Recomandarea mea este să folosești unul din următorii constructori, care permit crearea paginilor web, folosind versiunea free a acestora:

  • Divi
  • Elementor
  • Visual Composer

Unul dintre aceste instrumente te asigur că ți se va potrivi.

Poți să creezi un site gratuit de unul singur? Da! Cu siguranță, însă vei fi foarte limitat și condiționat și de timpul tău de învățare. În cazul în care site-ul tău este un mijloc de a face bani, apelează la un expert să te ajute. Nu e cazul să economisești pentru un instrument atât de important.

În același timp, încurajez ideea de a te învăța să cunoști o platformă pentru crearea și administrarea site-urilor deoarece, ca antreprenor online, cu siguranță  vei avea nevoie să publici conținut constant, să creezi pagini, oferte și mult mai comod este să poți face singur aceste lucruri. Se pot face foarte simplu și vei economisi timp și bani de cele mai multe ori.

Previous post Bucurați-vă de călătorie prin serviciile de închirieri auto Otopeni de la Carhunt.ro
Next post Umidificatoarele pentru copii: necesitate sau moft?