Reciclarea cutiilor de carton într-un mod practic și amuzant

            Dacă ai mai multe cutii de carton pe care nu ai idee pe unde să le mai ascunzi, în acest articol o să primești câteva sfaturi practice. Cu ajutorul lor vei reuși să reciclezi cutii și să contribui la reducerea poluării într-un mod amuzant. Iată câteva tehnici pe care le poți pune în practică pentru a evita transformarea cutiilor de carton în deșeuri dăunătoare pentru întreaga natură.

Ingredient pentru compost

            Grădina poate să devină un loc în care să descompui cartonul. Ai nevoie de materie de culoare maro, astfel că este foarte util cartonul. Acesta trebuie doar descompus în bucăți mai mici și combinat cu celelalte materiale: frunze, hârtie, bețe. Pe măsură ce acest amestec se va descompune, vor crește nutrienții de care plantele tale se vor bucura.

Recipiente din carton

            Poți să creezi un recipient unic, personalizat, cu o cutie de carton. Pentru ca acesta să reziste și mai mult timp poți să așezi în el o pungă din plastic. Imediat, poți să umpli acest nou container cu pământ, iar o nouă plantă va lua viață aici. La fel ca recipientele convenționale, acestea necesită un drenaj adecvat și apă. Dar va rezista un recipient de carton pentru un sezon întreg prin udare, vânt, ploaie și tot ceea ce voi și natura aruncați în el? Dacă ai grijă de el, cu siguranță va rezista și va constitui și un obiect de decor interesant în grădină.

Pentru un strop în plus de culoare, cutiile de carton pot fi ornate cu vopsele decorative, crenguțe, nasturi, pentru un recipient frumos și, mai mult, foarte ieftin.

Obiecte pentru protecția plantelor

Cartonul reprezintă o soluție rapidă și ușoară pentru combaterea eficientă a buruienilor. Trebuie doar să așezi bucăți de carton în jurul plantelor pe care dorești să le protejezi. Udă imediat pentru a ajuta cartonul să rămână pe loc. Pentru a-l întări, poți să adaugi pământ. Cartonul va suprima buruienile și, în cele din urmă, se va descompune în sol, adăugând materie organică utilă.

            Ai mai multe cutii de carton pe care urmează să le arunci? Cu o cutie carton nu se face primăvară, dar grădina ta poate să devină un loc personalizat, care să te reprezinte. Încearcă aceste metode de reciclare și bucură-te de și mai multă culoare în colțișorul tău verde, protejând în același timp natura. În cazul în care nu ai cutiile de carton necesare, consultă produsele MyeBox, extrem de variate și ofertante.

Previous post Te lupți cu respirația urât mirositoare? Iată cum poți preveni dezvoltarea sa cu igienă orală și tratamente naturiste
Next post 3 lucruri pe care doar o agentie de marketing le poate face pentru afacerea ta