Scaunele de birou cu masaj – soluția pentru mai puțini nervi la job

Pandemia pare că a luat sfârșit, iar lucrul de la birou a revenit la normal. Toate bune și frumoase, însă se pare că unii colegi sunt un pic mai enervanți decât ne aminteam noi, iar șeful pare mai nervos decât oricând. Ei bine, cu toții am trecut prin această etapă anul acesta, însă noi, la Edepo, am găsit cea mai bună variantă de a rezolva problemele tuturor. Află din acest articol de ce scaunele de birou cu masaj sunt soluția ideală pentru mai puțini nervi la job, indiferent că încă lucrezi de acasă sau te-ai întors la birou!

Scaunele de birou cu masaj – soluția pentru mai puțini nervi la job

Vrei să știi adevărul despre utilitatea modelelor de scaune de birou cu masaj? Ți-l spunem noi!

Cu toții știm că o echipă fericită rămâne fericită atât timp cât toți membrii ei sunt fericiți. Ca o bicicletă, dacă roțile merg bine, ghidonul are unde să le ducă, dacă ghidonul e bine înșurubat și dă comanda așa cum trebuie, roțile îl urmează. Așadar, dacă vă confruntați cu situații tensionate la birou, cu șeful sau colegii, motivele sunt de multe ori stresul, oboseala și durerea de spate. De aceea, toți membrii echipei voastre au nevoie de condiții adecvate de muncă, inclusiv de scaune de birou calitative.

Modele practice de scaune de birou

Foarte mulți oameni care lucrează la birou nu adoptă o poziție corectă atunci când stau pe scaun. Adevărul este că 8 ore de stat așezați cu spatele perfect drept, cu genunchii îndoiți la fix 90 de grade și cu tălpile perfect întinse pe podea este o iluzie. Nimeni nu poate păstra o poziție 100% corectă la birou pentru atâta timp. Așa apar tensiunea musculară, durerea de încheieturi și de cap, irascibilitatea și… problemele din echipă.

Așadar, decât să stăm și să ne plângem de acțiunile șefului sau colegilor, de ce să nu abordăm o soluție profesională și în avantajul tuturor? Este clar, toată echipa are nevoie de confort și destresare în timpul orelor de muncă și exact asta îți oferă un scaun pentru birou profesional, ergonomic sau directorial, cu masaj și suport adecvat pentru spate și picioare. 

Rezultatul? Atât tu, cât și colegii și șeful tău veți munci mai relaxați fizic și mental. După ce îți setezi scaunul de birou cu masaj într-o poziție perfectă pentru o pauză bine-meritată, parcă orice problemă își găsește soluția și nimic nu mai pare chiar așa de greu. Câte situații tensionate veți evita la birou doar prin simpla folosire a unui scaun profesional de la Edepo? Nenumărate!

Scaun de birou cu masaj – o idee perfectă de cadou

Dacă se apropie vreo ocazie specială și doriți să faceți un cadou unui coleg de la birou, puteți alege un cadou care să conteze cu adevărat, un cadou de care să se bucure și să îi folosească.

Oricine va aprecia cu siguranță mult mai mult un cadou care să îi ușureze viața și durerile, decât 30 de cadouri mici care să îi ocupe spațiu pe birou și care să nu îl ajute la nimic. Sfatul nostru? Puneți mână de la mână și cumpărați colegului a cărui zi de naștere se apropie un scaun de birou directorial cu 8 puncte de masaj și încălzire. Aceasta chiar este o idee perfectă de cadou pentru persoanele care lucrează mult timp în fața calculatorului! La Edepo, găsiți inclusiv scaune de birou XXL rezistente la 150 kg.

Scaune de birou directoriale cu masaj – ce înseamnă de fapt?

Un scaun de birou directorial cu 8 puncte de masaj și încălzire nu presupune doar că este destinat unui director. Termenul ”directorial” înseamnă că este foarte stabil, foarte rezistent, foarte bine tapițat, adică toate atributele pe care trebuie să le aibă un scaun destinat unei persoane care petrece foarte multe ore pe zi așezat pe el.

Mai mult decât atât, funcția de masaj pe care o deține acest tip de scaun directorial contribuie în mod decisiv la relaxarea mușchilor spatelui și gâtului. Sunt necesare doar 10 minute de masaj pentru o îmbunătățire drastică a modului în care te simți la birou. Iar faptul că vei fi mai relaxat fizic te ajută să te relaxezi și psihic, astfel încât viața la birou ți se va părea mult mai puțin conflictuală.

Cine ar trebui să aibă un scaun directorial cu masaj și încălzire? Tu, colegii tăi, șeful tău și cam toată lumea de la birou. Viața corporatistă poate fi frumoasă, dacă aveți grijă de starea voastră de bine!

Lucrezi de acasă? Perfect! Atunci îți garantăm că și partenera ta se va bucura de noul tău scaun de birou cu masaj!

Ce trebuie avut în vedere când cumpărați un scaun directorial?

  1. În primul rând, este foarte important ca spătarul scaunului să fie reglabil, astfel încât să aveți posibilitatea să vă mișcați în voie, cum cere situația, ședința, mediul, ambientul.  Noi, la Edepo, urmărim să înțelegem nevoia clientului atunci când realizăm design-ul unui scaun, iar scaunele directoriale au posibilitatea de rabatare a spătarului în unghiuri comode de până la 135 de grade.
  2. În mod ideal, ar trebui să vă orientați spre un scaun directorial care este dotat cu un suport pentru picioare. Acesta ajută picioarele să adopte o poziție odihnitoare, relaxantă, care să absoarbă din tensiunea ce se adună în organism de-a lungul zilei.
  3. Un scaun de birou directorial cu 8 puncte de masaj cu mânerele reglabile oferă un sprijin mai bun atât al umerilor, cât și al spatelui. Relaxare în timp ce muncești? Da, de ce nu?

Așadar, viața la birou poate fi frumoasă, dacă reușim să ne detensionăm fizic și mental. Din proprie experiență vă spunem că scaunele de birou cu masaj vor face adevărate minuni atât pentru fiecare coleg în parte, cât și pentru voi ca echipă. Așadar, indiferent că lucrezi de la birou sau de acasă, un scaun directorial cu masaj este cheia multor conflicte evitate. Stress, oboseală fizică, dureri? Spune-le adio cu scaunele de birou cu masaj de la Edepo!

Previous post Valvulopatie sau Stenoza Valvulară: Tipuri, Simptome, Diagnostic, Cauze şi Tratament
Next post Comunicat de presa FPTR: Luptă continuă pentru banii de promovare a României